ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Λικέρ ρόδι

Λικέρ ρόδι



Υλικά για 8 άτομα

5 μεγάλα ρόδια καθαρισμένα
½ κιλό ζάχαρη
1 ποτήρι νερό
½ λίτρο τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο
1 ξύλο κανέλας
½ φλιτζ. του καφέ γρεναδίνη (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Παίρνετε αρχικά τα ρόδια, τα τοποθετείτε σε τούλι και τα στύβετε όσο το δυνατό καλύτερα για να βγει καλά ο χυμός τους.
Προσθέτετε μέσα στο χυμό το τσίπουρο και την κανέλα, σκεπάζετε το μπολ και το τοποθετείτε στο ψυγείο για 3 ημέρες.
Προσθέτετε αν θέλετε και την γρεναδίνη που δίνει βαθύ κόκκινο χρώμα.
Την τρίτη μέρα σε κατσαρολάκι βράζετε τη ζάχαρη με το νερό για 7-8 λεπτά έτσι ώστε να μισοδέσει.
Προσθέτετε το σιρόπι στα ρόδια, αφαιρείτε την κανέλα και είναι έτοιμο για σερβίρισμα.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[10:31]  Μπρόκολο στο τηγάνι, με σκόρδο
[01:00]  Πίτα με ψάρι
[χθες 12:49]  Φιλέτο λεμονάτο
[χθες 23:02]  Λιγκουίνι με κιμά
[χθες 01:00]  Σαλάτα γουόλντορφ
[χθες 12:21]  Fish and chips
[χθες 15:45]  Ψαρόσουπα με μπακαλιάρο
[χθες 01:04]  Σαλάτα με κάστανα








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [21:27:00]