ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Κοτόπουλο με κολοκυθάκι και σκόρδο

Κοτόπουλο με κολοκυθάκι και σκόρδο



Υλικά

3 κουταλιές βούτυρο
1 κουταλιά ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο
Φρέσκια ρίγανη, φρέσκο δενδρολίβανο, φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένα
1 κιλό κοτόπουλο, μπουτάκια και στήθος, χωρίς πέτσα
2 μεσαία κολοκυθάκια
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα βαρύ τηγάνι βάλτε το βούτυρο, σε μεσαία φωτιά
Προσθέστε το σκόρδο ψιλοκομμένο και τα αρωματικά ψιλοκομμένα
Μόλις δώσουν αρώματα, βάλτε το κοτόπουλο και ροδίστε για 6-8 λεπτά κάθε πλευρά, αλάτι και πιπέρι
Βγάλτε το κοτόπουλο και αφήστε το στην άκρη
Πλύντε τα κολοκυθάκια, κόψτε τα σε φετούλες, βάλτε τα στο τηγάνι με αλάτι και πιπέρι
Σοτάρετε τα κολοκυθάκια για 3-5 λεπτά ώσπου να μαλακώσουν, προσθέστε το κοτόπουλο, ρίξτε μια κουταλιά ελαιόλαδο και αφήστε να σιγοβράσει για 3 λεπτά -Ετοιμο!

Πηγή: iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 23:10]  Καλαμαράκια σχάρας
[χθες 22:55]  Τραγανοί γαριδοκεφτέδες
[χθες 23:10]  Μανιτάρια πλευρώτους ψητά
[χθες 10:07]  Νηστίσιμα σπανακοπιτάκια
[χθες 23:10]  Ψάρι μπουρδέτο
[χθες 13:31]  Τάρτα με πράσο, φέτα και μάραθο
[χθες 23:10]  Πατατοσαλάτα με γιαούρτι και καρότα
[χθες 12:31]  Φιλέτο πέρκας σε κρούστα παρμεζάνας








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [03:00:03]