ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Στραπατσάδα

Στραπατσάδα



Υλικά

1 φλιτζανάκι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένο
1 πιπεριά Φλωρίνης σε κυβάκια
3 ώριμες ντομάτες σε κυβάκια
8 Αβγά
μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουτ. γλυκού μπούκοβο (προαιρετικά)

Διαδικασία

Ρίχνετε στο τηγάνι το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι και σοτάρετε για 1 λεπτό. Προσθέτετε το σκόρδο και την πιπεριά και σοτάρετε για 1 λεπτό ακόμη.

Ρίχνετε την ντομάτα, αλατοπιπερώνετε και μαγειρεύετε μέχρι να στεγνώσει από τα υγρά της η σάλτσα. Αν χρησιμοποιήσετε μπούκοβο το ρίχνετε τώρα.

Σπάζετε τα αβγά σε ένα μπολ, αλατοπιπερώνετε, σπάζετε με πιρούνι τους κρόκους και ανακατεύετε ελαφρά. Ρίχνετε τα αβγά στο τηγάνι και ψήνετε ανακατεύοντας συχνά με ξύλινη κουτάλα μέχρι να ψηθούν τα αβγά.

Σερβίρετε το φαγητό μαζί με το τηγάνι και ψημένες φέτες ψωμιού.

Tips
Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε στο τέλος και λίγη φέτα τριμμένη.
πηγή: olivemagazine.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 12:46]  Κεφτεδάκια φούρνου με πατάτες
[χθες 12:36]  Τάρτα με καραμελωμένες μπανάνες
[χθες 21:15]  Πιτσάκια με βάση από μελιτζάνα
[χθες 18:46]  Σπιτικό πεϊνιρλί
[χθες 08:35]  Ένας Έλληνας στην προεδρία της...
[χθες 12:35]  Ισπανική τορτίγια
[χθες 10:07]  Σαλάτα με σύκα και κατσικίσιο τυρί
[χθες 22:58]  Σπαγγέτι με ελιές και κάππαρη








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [06:50:09]