ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Κοτόσουπα

Κοτόσουπα



Υλικά


1 μπούτι και ένα στήθος κοτόπουλο
1 κρεμμύδι
3 μεσαία καρότα
1 κλωνάρι σέλινο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
1 φλυτζάνι ρύζι καρολίνα


Εκτέλεση

Βάλτε το κοτόπουλο σε χύτρα ταχύτητας, 4 ποτήρια νερό και αλάτι και βράστε για 1 ώρα
Κρατήστε όλο τον ζωμό
Καθαρίστε τα λίπη, κόψτε το κρέας σε μικρά κομμάτια
Σε κατσαρόλα ροδίστε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο με ελαιόλαδο
Προσθέστε τα καρότα σε κύβους, το σέλινο σε κομμάτι, αλάτι και πιπέρι, ροδίστε για 5-6 λεπτά να βράσουν
Ρίξτε το κοτόπουλο και τον ζωμό του
Ρίξτε και το ρύζι, χαμηλώστε τη φωτιά, να βράσει για 10 λεπτά
Ετοιμο! Σερβίρετε με χυμό λεμόνι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι


Πηγή: iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 23:10]  Καλαμαράκια σχάρας
[χθες 22:55]  Τραγανοί γαριδοκεφτέδες
[χθες 23:10]  Μανιτάρια πλευρώτους ψητά
[χθες 10:07]  Νηστίσιμα σπανακοπιτάκια
[χθες 23:10]  Ψάρι μπουρδέτο
[χθες 13:31]  Τάρτα με πράσο, φέτα και μάραθο
[χθες 23:10]  Πατατοσαλάτα με γιαούρτι και καρότα
[χθες 12:31]  Φιλέτο πέρκας σε κρούστα παρμεζάνας








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [02:57:28]