ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Μοσχάρι με μέλι και γαρύφαλλο

Μοσχάρι με μέλι και γαρύφαλλο



Υλικά

1 κιλό μοσχάρι
1/3 κούπας ελαιόλαδο
1/3 κούπας ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
1 κούπα λευκό κρασί
4-5 γαρύφαλλα
1 κουτ. σούπας μέλι
λίγο αλάτι
λίγο φρέσκο πιπέρι
1 κουτ. σούπας κορν φλάουρ


Διαδικασία

Σε μία κατσαρόλα ρίχνετε το λάδι και το μοσχάρι.

Μόλις πάρει χρώμα, προσθέτετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα αφήνετε για 3-4 λεπτά.

Σβήνετε με το κρασί.

Προσθέτετε τα γαρύφαλλα, το μέλι, το αλάτι, το πιπέρι και λίγο νερό.

Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνετε τη φωτιά, σκεπάζετε την κατσαρόλα και μαγειρεύετε για 1-1 ½ ώρα.

Λίγο πριν να είναι έτοιμο, διαλύετε το κορν φλάουρ σε λίγο νερό, το ρίχνετε στο φαγητό, το ανακατεύετε και το αφήνετε για 4-5 λεπτά.

Το συνοδεύετε με πουρέ, ρύζι ή μακαρόνια.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 23:10]  Καλαμαράκια σχάρας
[χθες 22:55]  Τραγανοί γαριδοκεφτέδες
[χθες 23:10]  Μανιτάρια πλευρώτους ψητά
[χθες 10:07]  Νηστίσιμα σπανακοπιτάκια
[χθες 23:10]  Ψάρι μπουρδέτο
[χθες 13:31]  Τάρτα με πράσο, φέτα και μάραθο
[χθες 23:10]  Πατατοσαλάτα με γιαούρτι και καρότα
[χθες 12:31]  Φιλέτο πέρκας σε κρούστα παρμεζάνας








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [02:59:55]