ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Μοσχάρι με μέλι και γαρύφαλλο

Μοσχάρι με μέλι και γαρύφαλλο



Υλικά

1 κιλό μοσχάρι
1/3 κούπας ελαιόλαδο
1/3 κούπας ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
1 κούπα λευκό κρασί
4-5 γαρύφαλλα
1 κουτ. σούπας μέλι
λίγο αλάτι
λίγο φρέσκο πιπέρι
1 κουτ. σούπας κορν φλάουρ


Διαδικασία

Σε μία κατσαρόλα ρίχνετε το λάδι και το μοσχάρι.

Μόλις πάρει χρώμα, προσθέτετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα αφήνετε για 3-4 λεπτά.

Σβήνετε με το κρασί.

Προσθέτετε τα γαρύφαλλα, το μέλι, το αλάτι, το πιπέρι και λίγο νερό.

Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνετε τη φωτιά, σκεπάζετε την κατσαρόλα και μαγειρεύετε για 1-1 ½ ώρα.

Λίγο πριν να είναι έτοιμο, διαλύετε το κορν φλάουρ σε λίγο νερό, το ρίχνετε στο φαγητό, το ανακατεύετε και το αφήνετε για 4-5 λεπτά.

Το συνοδεύετε με πουρέ, ρύζι ή μακαρόνια.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 11:13]  Μοσχαράκι κοκκινιστό με φασόλια
[χθες 01:00]  Πίτα φαρινάτα
[χθες 12:42]  Σνίτσελ αυθεντικό
[χθες 01:00]  Γεμιστό ρολό κιμά με γραβιέρα και...
[χθες 01:00]  Σπιτικό πεϊνιρλί
[χθες 13:17]  Μπισκότα με 3 υλικά
[χθες 01:00]  Πουρές πατάτας με παρμεζάνα
[χθες 12:36]  Παστίτσιο








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [20:43:54]