ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Γλώσσα τηγανητή Μενιέρ

Γλώσσα τηγανητή Μενιέρ



Υλικά

Φιλέτα γλώσσας ή ολόκληρη τη γλώσσα, χωρίς πέτσα κατά προτίμηση
1 φλυτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Λίγη ρίγανη και θυμάρι
Αλάτι, πιπέρι
3 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 κουταλιά βούτυρο
3 κουταλιές σούπας κάπαρη
1 λεμόνι
Φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο


Εκτέλεση


Σκουπίστε τη γλώσσα με χαρτί κουζίνας για να φύγουν τα πολλά υγρά
Σε πιάτο βάλτε το αλεύρι με τη ρίγανη και το θυμάρι


Ρίξτε αλάτι και πιπέρι στη γλώσσα, αλευρώστε ελαφρά από τις δύο πλευρές
Βάλτε ελαιόλαδο στο τηγάνι και ροδίστε τις γλώσσες -Προσθέστε ελαιόλαδο αν χρειαστεί για επιπλέον γλώσσες
Οταν τελειώσει το τηγάνισμα, ρίξτε στο ίδιο τηγάνι χυμό ενός λεμονιού και την κάπαρη -Αφήστε τη σάλτσα να κάνει φουσκάλες, ρίξτε το βούτυρο και λίγο μαϊντανό -Ετοιμη η σάλτσα!
Σερβίρετε τις γλώσσες με τη σάλτσα και απλώστε κάπαρη και μαϊντανό παντού
Εγγυημένα, η καλύτερη γλώσσα που φάγατε ποτέ!


Πηγή: | iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 12:46]  Κεφτεδάκια φούρνου με πατάτες
[χθες 12:36]  Τάρτα με καραμελωμένες μπανάνες
[χθες 21:15]  Πιτσάκια με βάση από μελιτζάνα
[χθες 18:46]  Σπιτικό πεϊνιρλί
[χθες 08:35]  Ένας Έλληνας στην προεδρία της...
[χθες 12:35]  Ισπανική τορτίγια
[χθες 10:07]  Σαλάτα με σύκα και κατσικίσιο τυρί
[χθες 22:58]  Σπαγγέτι με ελιές και κάππαρη








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [06:50:38]