ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Μπρουσκέτα με γαρίδες

Μπρουσκέτα με γαρίδες



Υλικά

Χωριάτικο ψωμί για τη μπρουσκέτα, σε φέτες
300-500 γραμμάρια γαρίδες καθαρισμένες (ανάλογα τα άτομα)
1 κουταλάκι γλυκιά πάπρικα
2 σκελίδες σκόρδο
Χυμός 1/2 λεμονιού
Ψιλοκομμένος μαϊντανός
Για τη σαλάτα αβοκάντο: 1 αβοκάντο ώριμο
1 φλυτζάνι ντοματίνια
Χυμός 1/2 λεμονιού
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μπολ βάλτε ψιλοκομμένο 1 σκόρδο, την πάπρικα, χυμό 1/2 λεμονιού, αλάτι και τις γαρίδες για μερικά λεπτά
Σε τηγάνι βάλτε 1 κουταλιά ελαιόλαδο και ροδίστε τις γαρίδες χωρίς τα ζουμιά, 3 λεπτά από κάθε πλευρά -Βάλτε τις γαρίδες στην άκρη, ρίξτε τους λίγο μαϊντανό
Σε μπολ κόψτε σε κύβους το αβοκάντο, στα δύο τα ντοματίνια, ρίξτε χυμό 1/2 λεμονιού, αλάτι, πιπέρι, αναμείξτε απαλά
Μέσα στο ίδιο μπολ ρίξτε τις γαρίδες, αναμείξτε ξανά
Ψήστε το ψωμί σε τοστιέρα -Ξεφλουδίστε 1 σκελίδα σκόρδο και τρίψτε την πάνω σε κάθε φέτα, απλά να πάρει ένα άρωμα
Τοποθετήστε σε κάθε φέτα το μείγμα αβοκάντο -Ετοιμη η μπρουσκέτα!


Πηγή: | iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[10:42]  Τραγανά σιροπιαστά τουλουμπάκια
[χθες 12:00]  Δροσιστική σπιτική λεμονάδα
[χθες 09:05]  Πρασόπιτα με τυριά
[χθες 22:53]  Φέτα τυλιχτή με σάλτσα μελιού
[χθες 12:08]  Cheesecake σοκολάτα με τυρί κρέμα
[χθες 11:05]  Σπαγγέτι με μπολονέζ μανιταριών
[χθες 11:51]  Ανατολίτικοι φακοκεφτέδες
[χθες 15:05]  Μεθυσμένη τηγανιά μοσχαράκι








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [17:11:08]