ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Σουφλέ με μπρόκολο και ζαμπόν

Σουφλέ με μπρόκολο και ζαμπόν



Υλικά για 4 άτομα

1 μεγάλο πακέτο φρυγανιές
1 λίτρο γάλα
2 κουταλιές βούτυρο
10 φέτες τυρί γκούντα
6 φέτες ζαμπόν
1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
½ μπρόκολο κομμένο σε κύβους
400 γραμμάρια τυρί γκούντα τριμμένο
4 αβγά

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ζεματάμε το μπρόκολο για 5 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσει.
Σε ένα μεσαίο ταψί βάζουμε μια στρώση φρυγανιές βουτηγμένες στο γάλα, βουτυρώνουμε το ταψί και στρώνουμε το τυρί και το ζαμπόν, την ντομάτα, το μπρόκολο ξανά φρυγανιές και τέλος το τριμμένο τυρί.
Χτυπάμε το γάλα με τα αβγά και περιχύνουμε το σουφλέ.
Ψήνουμε το σουφλέ για 45 λεπτά περίπου στους 200 βαθμούς με αέρα.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 23:10]  Μανιτάρια πλευρώτους ψητά
[χθες 10:07]  Νηστίσιμα σπανακοπιτάκια
[χθες 23:10]  Ψάρι μπουρδέτο
[χθες 13:31]  Τάρτα με πράσο, φέτα και μάραθο
[χθες 23:10]  Πατατοσαλάτα με γιαούρτι και καρότα
[χθες 12:31]  Φιλέτο πέρκας σε κρούστα παρμεζάνας
[χθες 01:00]  Τυροπιτάκια με σπανάκι
[χθες 09:24]  Πασχαλινά μπισκότα με σιμιγδάλι








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [15:49:47]