ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Φιλέτο πέρκας σε κρούστα παρμεζάνας

Φιλέτο πέρκας σε κρούστα παρμεζάνας



Υλικά για 4 άτομα

4 κομμάτια φιλέτο λευκού ψαριού (300 γραμμάρια το καθένα)
50 γραμμάρια γαλέτα
25 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
2 κουταλιές μαϊντανός ψιλοκομμένος
50 γραμμάρια βούτυρο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τη γαλέτα με το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι.
Αλατίζουμε τα φιλέτα και τα τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά σε ένα τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο.
Τα γυρνάμε και τα πασπαλίζουμε με το μείγμα της παρμεζάνας.
Τα βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς αφού τον έχουμε προθερμάνει για 5 λεπτά. Τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσει η γαλέτα και να λιώσει η παρμεζάνα.
Ραντίζουμε τα φιλέτα με το λεμόνι και το βούτυρο και τα σερβίρουμε ζεστά.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[12:13]  Γεμιστά με γλυκό τραχανά και δυόσμο
[χθες 22:56]  Χοιρινό μπούτι με πορτοκάλι και...
[χθες 23:08]  Κανελόνια με πιπεριές και κιμά
[χθες 23:10]  Χοιρινό ρολό γεμιστό με μήλο
[χθες 12:01]  Μπισκότα τύπου Oreo
[χθες 15:21]  Κοτόπουλο με μέλι και σκόρδο
[χθες 22:54]  Τσιπς γλυκοπατάτας
[χθες 22:20]  Φτερούγες κοτόπουλου στη σχάρα








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [12:16:56]