ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Φιλέτο πέρκας σε κρούστα παρμεζάνας

Φιλέτο πέρκας σε κρούστα παρμεζάνας



Υλικά για 4 άτομα

4 κομμάτια φιλέτο λευκού ψαριού (300 γραμμάρια το καθένα)
50 γραμμάρια γαλέτα
25 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
2 κουταλιές μαϊντανός ψιλοκομμένος
50 γραμμάρια βούτυρο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τη γαλέτα με το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι.
Αλατίζουμε τα φιλέτα και τα τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά σε ένα τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο.
Τα γυρνάμε και τα πασπαλίζουμε με το μείγμα της παρμεζάνας.
Τα βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς αφού τον έχουμε προθερμάνει για 5 λεπτά. Τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσει η γαλέτα και να λιώσει η παρμεζάνα.
Ραντίζουμε τα φιλέτα με το λεμόνι και το βούτυρο και τα σερβίρουμε ζεστά.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[16:20]  Μακαρόνια με σάλτσα τυριού
[χθες 12:13]  Κολιός πλακί στο φούρνο
[χθες 17:56]  Ψητό κοτόπουλο με ρυζοσαλάτα
[χθες 12:46]  Κεφτεδάκια φούρνου με πατάτες
[χθες 12:36]  Τάρτα με καραμελωμένες μπανάνες
[χθες 21:15]  Πιτσάκια με βάση από μελιτζάνα
[χθες 18:46]  Σπιτικό πεϊνιρλί
[χθες 08:35]  Ένας Έλληνας στην προεδρία της...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [19:03:38]