ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Σνίτσελ γαλοπούλας με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια

Σνίτσελ γαλοπούλας με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια



Υλικά για 2 άτομα

500 γρ. φιλέτο από στήθος γαλοπούλας (ή κοτόπουλου), κομμένα σε φέτες
150γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
2 αβγά
Φρυγανιά τριμμένη
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κουταλιά σούπας ρίγανη φρέσκια
200ml κρέμα γάλακτος
½ φλιτζάνι λευκό κρασί
1/3 κουταλιά γλυκού μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα.
Τα περνάτε από το αβγό και μετά από την τριμμένη φρυγανιά και τα τηγανίζετε σε σιγανή φωτιά περίπου για 15 λεπτά.
Μόλις ροδοκοκκινίσουν και δείτε ότι έχουν ψηθεί σβήνετε το φαγητό με το κρασί.
Προσθέτετε τα μανιτάρια, την κρέμα γάλακτος, τη ρίγανη και το μοσχοκάρυδο και μαγειρεύετε μέχρι να πήξει η σάλτσα.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 12:46]  Κεφτεδάκια φούρνου με πατάτες
[χθες 12:36]  Τάρτα με καραμελωμένες μπανάνες
[χθες 21:15]  Πιτσάκια με βάση από μελιτζάνα
[χθες 18:46]  Σπιτικό πεϊνιρλί
[χθες 08:35]  Ένας Έλληνας στην προεδρία της...
[χθες 12:35]  Ισπανική τορτίγια
[χθες 10:07]  Σαλάτα με σύκα και κατσικίσιο τυρί
[χθες 22:58]  Σπαγγέτι με ελιές και κάππαρη








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [08:55:17]