ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Ρολίνια με ανάμεικτα τυριά

Ρολίνια με ανάμεικτα τυριά



Υλικά για 6 άτομα

1 πακέτο φύλλο κρούστας για πίτες
180 γραμμάρια τυρί ένταμ τριμμένο
200 γραμμάρια φέτα χοντροκομμένη
180 γραμμάρια γκούντα τριμμένο
250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 15% λιπαρά
200 γραμμάρια γάλα
1 χούφτα ψιλοκομμένος άνηθος

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C στις αντιστάσεις και τοποθετήστε τη σχάρα στη μέση του φούρνου. Στον πάγκο της κουζίνας ανοίγετε το φύλλο κρούστας και κόβετε σε πλατιές λωρίδες.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τα τυριά μαζί με το γάλα και τον άνηθο ψιλοκομμένο για τη γέμιση.
Βουτυρώνετε το κάθε φύλλο, βάζετε αρκετή γέμιση στην αρχή του φύλλου και τυλίγετε κατά μήκος σε ρολό. Τέλος αλείψτε λίγο βούτυρο στα ρολά.
Στη συνέχεια μεταφέρετε σε ένα ταψί με στρωμένη λαδόκολλα και ψήνετε στους 180 βαθμούς για περίπου 35 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 12:46]  Κεφτεδάκια φούρνου με πατάτες
[χθες 12:36]  Τάρτα με καραμελωμένες μπανάνες
[χθες 21:15]  Πιτσάκια με βάση από μελιτζάνα
[χθες 18:46]  Σπιτικό πεϊνιρλί
[χθες 08:35]  Ένας Έλληνας στην προεδρία της...
[χθες 12:35]  Ισπανική τορτίγια
[χθες 10:07]  Σαλάτα με σύκα και κατσικίσιο τυρί
[χθες 22:58]  Σπαγγέτι με ελιές και κάππαρη








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [04:07:04]