ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Καγιανάς με πιπεριές και τυριά

Καγιανάς με πιπεριές και τυριά



Υλικά

6-8 αβγά
3 μεγάλες ντομάτες, ώριμες, ξεφλουδισμένες και τριμμένες
2 πιπεριές πράσινες, ψιλοκομμένες
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι φέτα θρυμματισμένη
κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Διαδικασία
Ζεσταίνετε το λάδι σε βαρύ τηγάνι και ρίχνετε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές. Τα σοτάρετε για μερικά λεπτά και προσθέτετε τις ντομάτες. Βράζετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαραθούν και να απορροφηθούν τα υγρά τους.

Χτυπάτε τα αβγά ελαφρά με σπάτουλα και τα ρίχνετε στο τηγάνι. Αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε για 3-4 λεπτά μέχρι να πήξουν ελαφρά.

Προσθέτετε τη φέτα, ανακατεύετε και πασπαλίζετε με την κεφαλογραβιέρα. Ο καγιανάς τρώγεται χλιαρός αλλά και κρύος, σαν ορεκτικό ή πρώτο πιάτο.

Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης - Food styling: Aντωνία Κατή

πηγή: olivemagazine.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 09:00]  Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου
[χθες 16:00]  Τι θα σας συμβεί εάν τρώτε ένα...
[χθες 15:15]  Σαλάτα και δίαιτα είναι δύο...
[χθες 11:50]  Να δοκιμάσει το παιδί νέα τρόφιμα
[χθες 11:11]  Σαλάτα του Καίσαρα με μπέικον
[χθες 11:33]  Σαλάτα με φακόρυζο
[χθες 09:28]  Κεφτεδάκια στο φούρνο
[χθες 12:04]  Μπιφτέκι κοτόπουλο με παρμεζάνα








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [21:25:46]