ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Σαλάτα ταμπουλέ

Σαλάτα ταμπουλέ



Υλικά για 4 άτομα

200 γραμ. πλιγούρι
120 γρ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι (ξερό)
3 τομάτες ψιλοκομμένες χωρίς τα σπόρια
1 μεγάλο μάτσο μαϊντανός ψιλοκομμένο
λίγος φρέσκος δυόσμος ψιλοκομμένος
ελαιόλαδο
λεμόνι
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζετε το πλιγούρι να πάρει μία βράση σε 700 ml νερό.
Αποσύρετε από τη φωτιά και το αφήνετε να φουσκώσει και να κρυώσει (θα απορροφήσει όλο το νερό).
Ρίχνετε μέσα το κρεμμύδι, τις τομάτες, τον μαϊντανό και τον δυόσμο και ανακατεύετε.
Περιχύνετε με ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[01:00]  Σουφλέ με μπρόκολο και ζαμπόν
[χθες 11:53]  Μπρουσκέτα με γαρίδες
[χθες 01:00]  Φριτάτα µε πατάτες και τυρί
[χθες 23:10]  Φοκάτσια με ντοματίνια
[χθες 14:05]  Τυρόπιτα περέκ
[χθες 01:00]  Μπιφτέκια λαχανικών
[χθες 01:00]  Λουκουμάδες μήλου
[χθες 01:00]  Πατάτες γεμιστές με αβγό και...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [15:36:00]