ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Κολιός πλακί στο φούρνο

Κολιός πλακί στο φούρνο



Υλικά

4 μέτριοι κολιοί καθαρισμένοι
1 μεγάλο κρεμμύδι
3 μέτριες ώριμες ντομάτες
3 σκελίδες σκόρδο
Ελαιόλαδο
1 1/2 ποτήρι νερό
1/2 ματσάκι μαϊντανός
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς
Σε ένα ταψί βάζουμε την ντομάτα τριμμένη, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό και το σκόρδο ψιλοκομμένα και περιχύνουμε με ελαιόλαδο (περίπου μισό φλιτζάνι). Αναμειγνύουμε τα υλικά
Αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια καλά και στην κοιλιά. Βάζουμε στο ταψί και γεμίζουμε με την σάλτσα την κοιλιά. Προσθέτουμε 1 με 1 1/2 ποτήρι νερό στο ταψί και βάζουμε στον φούρνο
Ψήνουμε για 30' λεπτά ώσπου να ψηθούν οι κολιοί και να δέσει η σάλτσα. Αν δούμε πως η σάλτσα είναι ακόμη νερουλή μπορούμε να αφήσουμε λίγα λεπτά ακόμη στο φούρνο. Ενα κόλπο είναι να προσθέσουμε μια πατάτα στο ταψί που θα βοηθήσει τη σάλτσα να δέσει
Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με μαϊντανό

Πηγή: iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 10:11]  Ριζότο με μανιτάρια
[χθες 12:21]  Σουβλάκια κοτόπουλου με σως...
[χθες 11:11]  Φετουτσίνι με βούτυρο και παρμεζάνα
[χθες 09:42]  Βολοβάν με κοτόπουλο και παρμεζάνα
[χθες 13:14]  Pancakes με μπανάνα
[χθες 12:40]  Τάκος με γαρίδες και σος κόλιανδρου
[χθες 10:32]  Μανιταρόσουπα με κρέμα γάλακτος
[χθες 10:33]  Σολομός με σος αβοκάντο








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [03:29:09]