ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Τέσσερις λιποδιαλυτικές τροφές

Τέσσερις λιποδιαλυτικές τροφές



Υπάρχουν διάφορες τροφές που τις καταναλώνουμε περισσότερο ή λιγότερο συχνά και οι οποίες λειτουργούν σαν φυσικοί λιποδιαλύτες.

Καταναλώνοντας, λοιπόν, συγκεκριμένα είδη τροφών μπορούμε να απαλλαγούμε πιο εύκολα από το συσσωρευμένο λίπος σε περιοχές όπως η κοιλιά και οι μηροί. Ας δούμε τέσσερις τροφές από αυτές…

Το αχλάδι

Το αχλάδι, ακριβώς όπως και το μήλο, αποτελούν τους τέλειους συμμάχους για δίαιτα. Αποτελούν φρούτα με μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό και τρώγοντάς τα με τη φλούδα επωφελούμαστε διπλά από τις φυτικές ίνες που περιέχουν.

Το γιαούρτι

Το γιαούρτι που μπορεί να καταναλωθεί με διάφορους τρόπους περιέχει δύο φορές περισσότερη πρωτεΐνη από τα άλλα γαλακτοκομικά η οποία επιταχύνει τις καύσεις του οργανισμού.

Το αβγό

Οι ειδικοί λένε ότι ένα αβγό το πρωί μας κρατάει χορτασμένους για ώρες ενώ λόγω της μεγάλης περιεκτικότητάς του σε πρωτεΐνη κινητοποιεί τις καύσεις του οργανισμού.

Καυτερή πιπεριά

Η καυτερή πιπεριά περιέχει ένα συστατικό που ονομάζεται καψαϊκίνη, η οποία περιορίζει την όρεξη και επιταχύνει το μεταβολισμό για σύντομο χρονικό διάστημα.



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[15:05]  Η πρωτεΐνη που κάνει κακό στην καρδιά
[χθες 13:29]  Συμβουλές για τον ιό του Δυτικού...
[χθες 12:21]  Κοντά στα 100 τα κρούσματα του ιού...
[χθες 11:30]  Που κάνει καλό ο διαβήτης τύπου 2
[χθες 20:00]  Τι αυξάνει τον κίνδυνο άνοιας
[χθες 16:08]  Τα αντιβιοτικά ευθύνονται για την...
[χθες 09:28]  Αννα Μαστοράκου: «ΧΑρτογράφηση των...
[χθες 09:15]  Αυστηρά κριτήρια για τους...








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [19:41:26]