ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Θέματα Υγείας
Η σαρδέλα θωρακίζει την καρδιά
19/08/2019
[11:48]


Η σαρδέλα είναι μια χαρακτηριστική θαλασσινή γεύση της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας. Αποτέλεσε το πρώτο ψάρι που κονσερβοποιήθηκε και πλέον είναι γνωστή, πέρα από την ιδιαίτερη γεύση της, για τις ευεργετικές ιδιότητες που της έχουν αποδοθεί λόγω της αξιόλογης σύστασής της σε θρεπτικά συστατικά. Τα δυνατά χαρακτηριστικά της σαρδέλας: Ω-3... 
 

 
Τι φταίει για τους αιφνίδιους θανάτους αθλητών; Τριπλασιασμός των κρουσμάτων ιλαράς σε ένα χρόνο Παυσίπονο για πόνους στη μέση και την πλάτη
 
Ροή ειδήσεων κατηγορίας








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [09:07:03]