Ο Ηφαιστος/Αχιλλέας ή η Παναχαϊκή θα συνεχίσει με… 0-2;

Η Παναχαϊκή παίζει την Κυριακή στο Αίγιο με αντίπαλο τον Ηφαιστο/Αχιλλέα και μετά το τέλος της αναμέτρησης η μια από τις δυο ομάδες θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ χωρίς νίκη σε δυο παιχνίδια…

Ο Ηφαιστος/Αχιλλέας ή η Παναχαϊκή θα συνεχίσει με... 0-2; Ο Θανάσης Λιόνας δίνει οδηγίες στους παίκτες της Παναχαϊκής

Και οι δυο αντίπαλοι προέρχονται από άσχημες ήττες στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής μπάσκετ. Ο μεν Ηφαιστος/αχιλλέας υπέστη συντριβή στο «Βενετόκλειο» από τον ισχυρό Διαγόρα Ρόδου, η δε Παναχαϊκή γκέλαρε μέσα στην έδρα της στο ντέρμπι με την Καλαμάτα (που πήρε και μια διαφορά που θα πρέπει να υπερκαλυφθεί στην αντίστοιχη αναμέτρηση στον β΄ γύρο).

Την Κυριακή, λοιπόν, στις 5μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγίου, ο Ηφαιστος/Αχιλλέας και η Παναχαϊκή θα πρέπει να λύσουν τις διαφορές τους και μοιραία μια από τις δυο ομάδες θα συνεχίσει χωρίς νίκη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι διαιτητές που λίγες ώρες νωρίτερα θα σφυρίξουν και στο ντέρμπι Αίολος Αγυιάς-Διαγόρας Ρόδου, οι Γρίβα και Χρόνης (κομισάριος στο Αίγιο θα είναι ο έμπειρος Ανδρέας Μάρκου).

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ