Βράβευση του Κώστα Λαμπρόπουλου από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου

Η βράβευση του Κώστα Λαμπρόπουλου από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου αποτελεί αναγνώριση για την προσπάθεια που έκανε συνολικά η «Π» για την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της Επανάστασης. Θα τιμηθεί για τα ιστορικά ένθετα «Δρόμοι της Φωτιάς» και την επετειακή έκδοση της εφημερίδας για την 25η Μαρτίου 1821

Βράβευση του Κώστα Λαμπρόπουλου από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου

Ενας δικός μας άνθρωπος θα τιμηθεί την Τετάρτη 1/12 από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου. Ο λόγος για τον Κώστα Λαμπρόπουλο, ο οποίος θα παραλάβει το έπαθλο ΕΣΗΕΑ «Λία Αργυριάδη» κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης των Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ, με αφορμή την εξαιρετική δουλειά που έκανε όχι στο αθλητικό πεδίο της δράσης του, αλλά στο αγαπημένο του χόμπι, την Ιστορική αναζήτηση.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος της «Π» θα τιμηθεί αφενός για την επιτυχημένη σειρά των ιστορικών ενθέτων «Δρόμοι της Φωτιάς», όπου παρουσιάζονταν οι ήρωες και οι προσωπικότητες του 1821 που έδωσαν το όνομά τους σε δρόμους και πλατείες της Πάτρας κι αφετέρου για την επετειακή έκδοση της 24ης Μαρτίου 2021 που ήταν σαν να εκδίδεται η εφημερίδα ανήμερα… 25η Μαρτίου 1821 (είχε την αρχισυνταξία στο 8σέλιδο φύλλο μεγάλου μεγέθους μαζί με τον Γιώργο Αναστασόπουλο)!

Η εκδήλωση του ΠΣΑΤ θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης και είναι αφιερωμένη στον μεγάλο δημοσιογράφο Μίμη Παπαναγιώτου, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάιο, σε ηλικία 94 ετών.

Η βράβευση του Κώστα Λαμπρόπουλου αποτελεί αναγνώριση για την προσπάθεια που έκανε συνολικά η «Πελοπόννησος» για την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της Επανάστασης.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ