Όταν ο πιλότος έλεγε: “Η κόρη μας δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της”

Μέχρι χθεςτο πρωί, ζούσε μία ανέμελη ζωή, ευρισκόμενος στην Αλόνησσο. Μάλιστα μέχρι χτες αγκάλιαζε τη μητέρα της Καρολάιν.

Όταν ο πιλότος έλεγε: "Η κόρη μας δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της"

Τι έλεγε ο συζυγοκτόνος την ημέρα της κηδείας της Καρολάιν; Φρίκη προκαλούν τα λόγια του τότε, την ημέρα της κηδείας της Καρολάιν. Ήταν τόσο καλός ηθοποιός που έδειχνε λυπημένος. Μάλιστα είχε πάρει μαζί του και την μικρή του κόρη

Ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος την Πέμπτη ομολόγησε ότι έπνιξε τη νεαρή μητέρα όταν του ανακοίνωσε ότι ήταν αποφασισμένη να πάρει το παιδί και να τον εγκαταλείψει, πήγε στην κηδεία της κρατώντας στην αγκαλιά του την 11μηνών κόρη τους, Λυδία, που έμεινε ορφανή.

Ο πιλότος ράγισε καρδιές στον επικήδειο τον οποίο εκφώνησε, αντικρίζοντας το άψυχο σώμα της συντρόφου του, λίγες ώρες αφού σκότωσε την άτυχη κοπέλα με τα ίδια του τα χέρια.

Τι είχε πει

“Είμαι πολύ τυχερός που τη γνώρισα. Πάρα πολύ τυχερός που με αγάπησε κι είναι η μητέρα του παιδιού μου. Είμαι πολύ τυχερός για τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Ένα πράγμα με θλίβει περισσότερο απ’ όλα. Δεν είναι πια εδώ και δεν θα ξαναδώ την αγάπη μου. Η κόρη μας θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της. Η Κάρολαϊν ήταν η χαρά της ζωής, η χαρά για όλο τον κόσμο η χαρά για το σπίτι μας, η χαρά για την κόρη της. Μέσα από τη Λυδία θα είναι για πάντα μαζί μου. Να είστε καλά να προσέχετε τους ανθρώπους που σας αγαπάνε” δήλωσε χαρακτηριστικά, με το κλίμα σε όλο το νησί να είναι ιδιαίτερα βαρύ.

 

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ