ΔΕΕΠ: Δύο χρόνια στην κυβέρνηση η ΝΔ – Σημαντικές αποφάσεις για την Αχαΐα

“Συνεχίζουμε την προσπάθεια, με πίστη στο Αναπτυξιακό  Όραμα της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη, για να επαναφέρουμε την ευημερία στην  Πατρίδα μας.” αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΕΕΠ.

ΔΕΕΠ: Δύο χρόνια στην κυβέρνηση η ΝΔ - Σημαντικές αποφάσεις για την Αχαΐα

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΕΕΠ Αχαΐας για τα δύο χρόνια κυβέρνησης της ΝΔ:

Δύο χρόνια συμπληρώνει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που προέκυψε από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019, με την αποτίμηση της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών για το έργο της να είναι θετικό. Αναμφίβολα, το βασικό κριτήριο για την ευρεία αποδοχή της διακυβέρνησης της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι η διαχείριση της υγειονομικής κρίσης.  Η νέα Κυβέρνηση αντιμετώπισε μια καταιγιστική υγειονομική κρίση η οποία μάλιστα ενέσκηψε ταυτόχρονα με την ασύμμετρη επίθεση στα βόρεια σύνορά μας από μεταναστευτικά κύματα από την Τουρκία, ενώ ακολούθησαν οι προκλήσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο και την Μεσόγειο.

Σε όλα αυτά η Κυβέρνηση απάντησε μεθοδικά και με σχέδιο:

Όσον αφορά στην Πανδημία, η Ελλάδα αντέταξε την θωράκιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας σε συνδυασμό με ένα πλέγμα μέτρων για την στήριξη όσων επλήγησαν.

Γεωπολιτικά, η χώρα μας υπερασπίστηκε με σθένος την ακεραιότητά της, ενώ προέβη σε κρίσιμες συμφωνίες για την υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων, καταφέρνοντας να ανακτήσει την αξιοπιστία της διεθνώς.

Στον τομέα της Οικονομίας, εκπονήθηκε το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας που ενέκρινε άμεσα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το οποίο σε συνδυασμό με τον σχεδιασμό του νέου ΕΣΠΑ, αναμένεται να δώσει την απαιτούμενη αναπτυξιακή ώθηση στην χώρα μας.

Τέλος, προχώρησε με γοργούς ρυθμούς ο ψηφιακός μετασχηματισμός, με τον εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης, την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη και της επιχείρησης, αλλά και τη δημιουργία νέων, επιπρόσθετων πηγών οικονομικής ανάπτυξης.

Θα πρέπει να τονιστεί βεβαίως και η πρόνοια της Κυβέρνησης για τις ανάγκες της Περιφέρειας. Ειδικά για τον τόπο μας, το Νομό Αχαΐας ο οποίος δικαιούτο να αισθάνεται παραμελημένος, πάρθηκαν εξαιρετικά σημαντικές αποφάσεις και προωθήθηκαν έργα που βάλτωναν για χρόνια από αστοχίες και παραλήψεις του παρελθόντος, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την κατασκευή του οδικού άξονα Πατρών-Πύργου.

Συνοψίζοντας, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει σήμερα πολύ σημαντική αποδοχή και αναγνώριση, η οποία υπερβαίνει τα κομματικά όρια.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια, με πίστη στο Αναπτυξιακό  Όραμα της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη, για να επαναφέρουμε την ευημερία στην  Πατρίδα μας.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν. Αχαΐας

Ανδρέας Μαζαράκης

Ο Υπεύθυνος Τομέα Ανάπτυξης

Λυκούργος Σταυρουλόπουλος

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ