Πάτρα: «Είμαι η γυναίκα μου» με τον Αντώνη Λουδάρο την Κυριακή 18/5

Η  παράσταση «Είμαι η γυναίκα μου» με τον Αντώνη Λουδάρο θα βρίσκεται για μία μοναδική παράσταση στην Πάτρα την Κυριακή 18/05/2025, στις στο Κινηματοθέατρο ΠΑΝΘΕΟΝ.

γυναίκα

Η θεατρική παράσταση «Είμαι η γυναίκα μου» με τον Αντώνη Λουδάρο θα βρίσκεται για μία μοναδική παράσταση στην Πάτρα την Κυριακή 18/05/2025, στις 7:30μ.μ. στο Κινηματοθέατρο ΠΑΝΘΕΟΝ.

Ένας ηθοποιός, τριάντα ρόλοι.

Με τη διπλή ιδιότητα του ερμηνευτή – σκηνοθέτη, ο ταλαντούχος ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος, μετά τις καθηλωτικές παραστάσεις στην Αθήνα, φέρνει το βραβευμένο με Pulitzer και Tony θεατρικό μονόλογο του Doug Wright, «Είμαι η γυναίκα μου» στην Πάτρα .

Βραβευμένο με PULITZER και TONY το 2004, το συγκλονιστικό θεατρικό έργο αφηγείται την αληθινή ιστορία της Charlotte Von Mahlsdorf, της πιο διάσημης γερμανίδας trans γυναίκας, η οποία επιβίωσε από δύο καταπιεστικά καθεστώτα, το ναζιστικό και το κομμουνιστικό καθεστώς της Ανατολικής Γερμανίας.

Ένα μοναδικό ταξίδι ζωής γεμάτο αντιφάσεις, επιβίωση, προδοσία και θάρρος, σε μια εποχή που η κοινωνία δεν ήταν έτοιμη να αποδεχτεί τη διαφορετικότητα.
Ένα έργο που υμνεί τη δύναμη της προσωπικής ταυτότητας και της αφοσίωσης στην αλήθεια.

Είπαν για την παράσταση (σχόλια θεατών):

• Δεν έχω δει τίποτε ωραιότερο!!!! Ένας ηθοποιός να κρατάει την προσοχή σου σε όλο το έργο!

• Αξίζει να το δει κάποιος!! Η ερμηνεία του ηθοποιού είναι καθηλωτική!!

• Σοκαριστικά τέλειος, για ακόμη μια φορά!!!

• Εξαιρετικός σε μια πολύ ιδιαίτερη παράσταση. Συγχαρητήρια!!!

• Εξαιρετική παράσταση από έναν ταλαντούχο καλλιτέχνη.

• Είδα την παράσταση και την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

Σκηνοθεσία: Αντώνης Λουδάρος

Κείμενο: Doug Wright

Μετάφραση: Ιωσήφ Βαρδάκης

Διασκευή – Θεατρική Απόδοση: Ροδή Στεφανίδου

Βοηθός Σκηνοθέτης: Γωγώ Μαρινάκου

Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα

Video Art: Παντελής Μάκκας

Σκηνικά: Ειρήνη Παπιδά

Κοστούμια: Βάνα Γιαννούλα

Μουσική Επιμέλεια: Angel T

Μουσική: Ανδρέας Καρανίκας

Φωτογραφίες – Trailer: Δημήτρης Κλεάνθους

Make Up Artist: Βαγγέλης Θώδος

Video Editing: Μαριάννα Μαυριανού

Κατασκευή Περούκας: Ευγενία Παπαδοπούλου

Γραφιστική Επιμέλεια: Χριστόφορος Χαραλαμπόπουλος

Digital Επικοινωνία: B2SQUARE

Παραγωγή: Art in Art – Βάσια Αργέντη / Kolossaion Productions

Δείτε το trailer: https://www.youtube.com/watch?v=kZEzjnrdtE4.

Tιμή προπώλησης: από 14€

Εισιτήρια προπωλούνται: https://www.more.com/gr-el/tickets/theater/eimai-i-gynaika-mou/ στο ταμείο του Κινηματοθεάτρου ΠΑΝΘΕΟΝ.

Πληροφορίες στο 6987 089 778