ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ VIDEO

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»


Φασολάκια λαδερά

Φασολάκια λαδερά



Υλικά

500γρ. φασολάκια φρέσκα
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
2 μέτριες πατάτες
2 ώριμες ντομάτες τριμμένες ή 300γρ χυμό τομάτας
1 κ.σ. πελτέ
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Φρέσκο μαϊντανό
Φρέσκια ρίγανη
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα να κάψει. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρουμε να γυαλίσουν
Προσθέτουμε τα φασολάκια και γυρίζουμε να μαραθούν ελαφρά. Προσθέτουμε και τις πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε μικρά κομμάτια. Ρίχνουμε και τον πελτέ να λιώσει
Τέλος, ρίχνουμε την τομάτα και ανακινούμε την κατσαρόλα να πάει παντού. Αλατοπιπερώνουμε.
Σκεπάζουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά να σιγοψηθεί το φαγητό. Λίγο πριν κλείσουμε τη φωτιά προσθέτουμε τα μυρωδικά κι ανακατεύουμε.

Πηγή: iefimerida.gr



Αποστολή με E-mail Εκτύπωση







Πρόσφατα
[χθες 09:31]  Ζυμαρικά με κρέμα γάλακτος και...
[χθες 10:20]  Πατατοσαλάτα με μπέικον και...
[χθες 12:07]  Σαλάτα κοτόπουλο με αβοκάντο
[χθες 12:43]  Μπρόκολο στο φούρνο με κρέμα...
[χθες 10:51]  Πίτσα με βάση γλυκοπατάτας
[χθες 11:38]  Ταρτάκια με γραβιέρα και μανιτάρια
[χθες 10:17]  Μακαρονάδα με σάλτσα τομάτας
[χθες 12:20]  Πρέτσελ λουκανικοπιτάκια








Πελοπόννησος
 
 





Τελευταία [05:39:38]