Η «Πελοπόννησος» αγαπά το βιβλίο

Το αποδεικνύει με τη δυναμική της είσοδο στο χώρο των εκδόσεων και της διακίνησης βιβλίων, αλλά και με τα σχετικά κείμενα που φιλοξενούνται κάθε βδομάδα στην «Πελοπόννησο της Κυριακής» και στο portal.

Από το καλοκαίρι του 2011 μέσα από το φύλλο της Κυριακής, η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ έδωσε κατά καιρούς τη δυνατότητα στους αναγνώστες της να αποκτήσουν, σε προνομιακή τιμή ή με τη συλλογή κουπονιών, σημαντικά ιστορικά, λογοτεχνικά ή άλλα εκδοτικά έργα, με έμφαση σε θέματα που αφορούν στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου.

Από τον Μάρτιο του 2014 η εφημερίδα εισήλθε δυναμικά και στον χώρο των εκδόσεων. Μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί 24 βιβλία με θέματα που ενδιαφέρουν το αναγνωστικό κοινό της εφημερίδας και είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με σημαντικούς συγγραφείς της περιοχής, αλλά και μεγάλα ερευνητικά ινστιτούτα.

Επιπλέον, η «Π» υποστηρίζει τη λειτουργία του ιστότοπου της Αχαϊκής Βιβλιογραφίας (www.axabi.gr) που έχει δημιουργηθεί από την εταιρεία Data RC με σκοπό τη συγκέντρωση και ανάδειξη τη τοπικής βιβλιοπαραγωγής από τον 17ο αιώνα μέχρι σήμερα.

* Για τις εκτός Πατρών παραδόσεις βιβλίων τα ταχυδρομικά έξοδα αποστολής βαρύνουν τον παραλήπτη.

Metrica