Κυριακή27 Νοεμβρίου 2022

Πάτρα

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 10 Ιουλίου του 1886. Μπήκε δυναμικά στον χώρο του Πατραϊκού και γενικότερα του Περιφερειακού Τύπου, ώσπου στις 5 Απριλίου του 1893 υπήρξε η πρώτη ημερήσια εφημερίδα που κυκλοφόρησε σε επαρχιακή ελληνική πόλη. Στην μακρά πορεία της η εφημερίδα πολλές φορές υποχρεώθηκε σε μικρές διακοπές της κυκλοφορίας της εξαιτίας της μαχητικής και φιλελεύθερης δημοσιογραφίας που πάντα ασκούσε.

Το 2016 συμπληρώθηκαν 130 χρόνια από την ίδρυση της “Πελοποννήσου”. Η «Πελοπόννησος» επεκτείνεται δυναμικά. Εκσυγχρονίζει τις δράσεις, το περιεχόμενο και το ύφος της. Η καθημερινή ύλη εμπλουτίζεται και ανανεώνεται. Η κυριακάτικη έκδοση ανακαινίζεται, ενώ παράλληλα ενισχύονται και αποκτούν ιδιαίτερη ταυτότητα οι εκδόσεις του Σαββάτου και της Δευτέρας. Ακόμα, επανασχεδιάζεται το έντυπο περιοδικό trip με περαιτέρω έμφαση στις τάσεις του νεανικού κοινού. Την ίδια στιγμή, όλες οι υπηρεσίες και οι λειτουργίες της “Πελοποννήσου” θεμελιώνονται σε νέο ψηφιακό σύστημα διαχείρισης της ύλης και ηλεκτρονικής οργάνωσης της επιχείρησης.

Ο εκσυγχρονισμός της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» είχε την αντανάκλαση του στην καθολική αποδοχή της από το αναγνωστικό κοινό. Η “Πελοπόννησος” το 2011 αναβάθμισε την παρουσία της στον ψηφιακό χώρο με το ειδησεογραφικό portal, pelop.gr. Επιδιώκουμε την πληρότητα και την αμεσότητα. Δεν μας διακατέχει η «αγωνία της είδησης και της ταχύτητας». Μας διακατέχει η αγωνία της πληρότητας και της ποιότητας. H φιλοσοφία γραφής και αντίληψης είναι ίδιες με αυτές της εφημερίδας «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ». Υπάρχει ελεύθερη άποψη, το βήμα είναι ελεύθερο για ΟΛΟΥΣ.

Π.ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ι.Κ.Ε. Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 163884016000

Η Ομάδα του Pelop.gr

Διευθυντής
Καράπαπας Κωνσταντίνος

Διευθύντρια Βάρδιας
Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

Διευθυντής Βάρδιας
Απόστολος Αναστασόπουλος

Συντακτική Ομάδα και συνεργάτες

Αφροδίτη Χασαποπούλου

Έλενα Μασσαρά

Μαρία Μπέλμπα

Αλεξάνδρα Παναγοπούλου

Χρήστος Βεργανελάκης

Γιώργος Αναστασόπουλος

Κρίστυ Κουνινιώτη

Κωνσταντίνος Μάγνης

Παναγιώτης Ρηγόπουλος

Σωτήρης Παπανδρέου

Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος

Αθλητικό Τμήμα

Βαγγέλης Γερογιάννης

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος

Προκόπης Κόγκος