ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 10 Ιουλίου του 1886. Μπήκε δυναμικά στον χώρο του Πατραϊκού και γενικότερα του Περιφερειακού Τύπου, ώσπου στις 5 Απριλίου του 1893 υπήρξε η πρώτη ημερήσια εφημερίδα που κυκλοφόρησε σε επαρχιακή ελληνική πόλη. Στην μακρά πορεία της η εφημερίδα πολλές φορές υποχρεώθηκε σε μικρές διακοπές της κυκλοφορίας της εξαιτίας της μαχητικής και φιλελεύθερης δημοσιογραφίας που πάντα ασκούσε.

Το 2016 συμπληρώθηκαν 130 χρόνια από την ίδρυση της εφημερίδας  «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ». Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» επεκτείνεται δυναμικά, εκσυγχρονίζει τις δράσεις, το περιεχόμενο και το ύφος της. Η καθημερινή ύλη εμπλουτίζεται και ανανεώνεται. Η κυριακάτικη έκδοση ανακαινίζεται, ενώ παράλληλα ενισχύονται και αποκτούν ιδιαίτερη ταυτότητα οι εκδόσεις του Σαββάτου και της Δευτέρας. Ακόμα, επανασχεδιάζεται το έντυπο περιοδικό trip με περαιτέρω έμφαση στις τάσεις του νεανικού κοινού. Την ίδια στιγμή, όλες οι υπηρεσίες και οι λειτουργίες της εφημερίδας  «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» θεμελιώνονται σε νέο ψηφιακό σύστημα διαχείρισης της ύλης και ηλεκτρονικής οργάνωσης της επιχείρησης.

Το pelop.gr είναι ένα ελληνικό ειδησεογραφικό portal που παρέχει καθημερινά ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Καλύπτει μια ποικιλία θεμάτων, όπως τοπικά νέα, οικονομία, πολιτική, αθλητικά, και άλλα σημαντικά γεγονότα. Επίσης,  ειδήσεις και θέματα που αφορούν την Πάτρα, το Αίγιο, την Αχαΐα, την Ηλεία και γενικότερα την περιοχή της Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος. Από τον Οκτώβριο του 2011, λειτουργεί ως το ειδησεογραφικό portal της εφημερίδας “Πελοπόννησος” και προσφέρει περιεχόμενο που ενδιαφέρει τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και τους Έλληνες γενικότερα.

Π.ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Ι.Κ.Ε. Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 163884016000

ΕΔΡΑ: ΜΑΙΖΩΝΟΣ 206, ΠΑΤΡΑ 26222 ΠΑΤΡΑ, Ελλάδα

ΑΦΜ: 801816246

ΔΟΥ: Γ’ Πατρών

E-MAIL: PELOP@PELOP.GR

ΤΗΛ.: 2610312530

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ DOMAIN: ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Η Ομάδα του Pelop.gr

Διευθυντής Ιστοσελίδας:

Κωνσταντίνος Καράπαπας

Διευθυντής Σύνταξης:

Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος

Οικονομική Διεύθυνση 
Νίκος Νίκας

Εμπορικό Τμήμα 
Σπύρος Γουδέβενος

Διευθυντές Βάρδιας
Μαρία Παπαγιαννακοπούλου
Απόστολος Αναστασόπουλος

Συντακτική Ομάδα και συνεργάτες

Αφροδίτη Χασαποπούλου

Έλενα Μασσαρά

Μαρία Μπέλμπα

Αλεξάνδρα Παναγοπούλου

Χρήστος Βεργανελάκης

Γιώργος Αναστασόπουλος

Κρίστυ Κουνινιώτη

Κωνσταντίνος Μάγνης

Παναγιώτης Ρηγόπουλος

Σωτήρης Παπανδρέου

Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος

Νικόλ Μακρή

Κυριακή Παπαγιαννοπούλου

Αθλητικό Τμήμα

Βαγγέλης Γερογιάννης

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος

Προκόπης Κόγκος

 

Metrica