Κέρκυρα: Τους πήρε και τους σήκωσε η κακοκαιρία!

 

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν το νησί, το βράδυ της Κυριακής, σημειώθηκαν καθυστερήσεις σε πτήσεις, ενώ ακυρώθηκαν δύο πτήσεις αναχώρησης για το εξωτερικό.

Κέρκυρα: Τους πήρε και τους σήκωσε η κακοκαιρία!

Χαμός στην Κέρκυρα από την χθεσινοβραδινή κακοκαιρία, με τους ισχυρούς ανέμους και τις σφοδρές καταιγίδες να προκαλούν κατολισθήσεις, πτώσεις δέντρων και ακυρώσεις πτήσεων.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα, σημειώθηκε κατολίσθηση στο περιφερειακό οδικό δίκτυο του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, στους Καρουσάδες, ενώ περιφερειακά της πόλης της Κέρκυρας οι δυνατοί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα, που έπεσαν σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή Κανόνι.

Υλικές ζημιές σημειώθηκαν και στο θεατράκι που βρίσκεται μέσα στο Μον Ρεπό.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα, από την έντονη βροχόπτωση, σημειώθηκε κατολίσθηση στο περιφερειακό οδικό δίκτυο του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, στους Καρουσάδες.
Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν το νησί, μετά τις 21:30, σημειώθηκαν καθυστερήσεις σε πτήσεις, ενώ ακυρώθηκαν δύο πτήσεις αναχώρησης για το εξωτερικό.

Στην Κέρκυρα βρίσκεται από χθες ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, πτέραρχος ε.α. Βαγγέλης Τουρνάς.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ