ΕΠΟ, Λίγκα και 11 ΠΑΕ εναντίον του Ολυμπιακού
Το Διαιτητικό Δικαστήριο έδωσε προθεσμία για κατάθεση υπομνημάτων ως την προσεχή Δευτέρα το μεσημέρι και το επόμενο διάστημα θα εκδώσει απόφαση
Εκδικάστηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με την οποία οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν να ακυρωθεί η απόφαση που πήραν οι 12 από τις 14 ΠΑΕ της Super League (καταψήφισαν μόνο οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός), να ισχύσει υποχρεωτική κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από τη σεζόν 2023-24.
Πρόσθετη παρέμβαση κατά του Ολυμπιακού και υπέρ της απόφασης για κεντρική διαχείριση, έκανε η Super League, η ΕΠΟ, καθώς και 11 ΠΑΕ, εξαιρουμένου του Άρη, ο οποίος για άγνωστο λόγο δεν στράφηκε κατά των Πειραιωτών, παρά το γεγονός ότι ήταν και εκείνος στις 12 ομάδες που είχαν ψηφίσει υπέρ της κεντρικής διαχείρισης.
Το Διαιτητικό Δικαστήριο έδωσε προθεσμία για κατάθεση υπομνημάτων ως την προσεχή Δευτέρα το μεσημέρι και το επόμενο διάστημα θα εκδώσει απόφαση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
O Hojjat Adeli επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών
Apple: iPhone, Mac και iPad μπορεί να γίνουν ακόμη ακριβότερα το 2027
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Ο Χρήστος Θηβαίος στο Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας ΦΩΤΟ
Ερευνητές χρησιμοποίησαν το Claude για να παραβιάσουν λογαριασμό εργαζομένου της OpenAI
