Το Σάββατο ο γάμος Φίλιππου Γλίξμπουργκ – Νίνα Φλορ στην Μητρόπολη Αθηνών

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η Ελβετή σύντροφός του, μετά τον πολιτικό γάμο τους τον περασμένο Δεκέμβριο στην Ελβετία, θα τελέσουν και το θρησκευστικό στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών παρουσία 100 προσκεκλημένων.

Το Σάββατο ο γάμος Φίλιππου Γλίξμπουργκ - Νίνα Φλορ στην Μητρόπολη Αθηνών

Αύριο Σάββατο το απόγευμα στη Μητρόπολη Αθηνών θα γίνει ο γάμος του Φίλιππου Γλίξμπουργκ και της Νίνα Φλορ.

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η Ελβετή σύντροφός του, μετά τον πολιτικό γάμο τους τον περασμένο Δεκέμβριο στην Ελβετία παρουσία των γονιών τους, θα ενώσουν τις ζωές τους στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών στις 17:00 το απόγευμα, παρουσία 100 προσκεκλημένων.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκεί θα βρίσκονται η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, ο Σταύρος Νιάρχος και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ενώ για όσους δεν θα δώσουν το «παρών» στη Μητρόπολη, λόγω των περιορισμών του κορωνοϊού, το ζευγάρι έχει προνοήσει να στηθεί γιγαντοοθόνη σε ξενοδοχείο της Αθήνας, προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελετή.

O μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και αναλυτής hedge fund και η Νίνα Φλορ, creative director της ιδιωτικής εταιρείας αεροσκαφών VistaJet η οποία ανήκει στον πατέρα της, είναι πολλά χρόνια μαζί, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες της γνωριμίας τους.

Το ζευγάρι πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του ως ζευγάρι στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ninaflohr


Πριν την θρησκευτική τελετή θα πραγματοποιηθεί ένα pre-wedding party στη Λίμνη Βουλιαγμένης, εκεί όπου ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η Νίνα Φλορ θα υποδεχτούν αγαπημένα πρόσωπα που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα για τον γάμο τους.

Την επόμενη μέρα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος θα παραθέσει γεύμα στα μέλη των βασιλικών οικογενειών που θα παραβρεθούν στο γάμο, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου.

 

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ