11ο Douros meat Pms
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18,19 και 20 Οκτωβρίου στο νότιο πάρκο του δήμου Πατρέων στο χώρο του Πάρκιν του ΝΟΠ. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων.
Η ΦΙΛΜΠΑ ( φίλοι μηχανοκίνητου αθλητισμού Πάτρας ) διοργανώνει για 11η φορά το Patras Motor Show.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 18,19 και 20 Οκτωβρίου στο νότιο πάρκο του δήμου Πατρέων στο χώρο του Πάρκιν του ΝΟΠ. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων.
Μέγας χορηγός τα Κρέατα Δουρος.
Χορηγός αρένας τα καύσιμα Κολοκύθα. Χορηγός επίσης το κατάστημα μεταχειρισμένων ανταλλακτικών Ζαχαριας Παναγόπουλος.
Χορηγοί επικοινωνίας ο όμιλος Πελοποννήσος. ( εφημερίδα Πελοπόννησος pelop.gr peloponnisos fm και automotogreece.gr)
Στο χώρο της εκδήλωσης οι θεατές θα μπορούν να δουν δωρεάν επιχειρήσεις του χώρου, clubs αυτοκινήτων και επιδηξη drift από επαγγελματίες οδηγούς.
Η ΦΙΛΜΠΑ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς, το δήμο, την αστυνομία, τον ΕΕΣ και την πυροσβεστική.
Σε δεύτερο δελτίο τύπου θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Oι «Δημοκράτες» του Κασσελάκη στην Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας ΦΩΤΟ
ΑΕΚ Άρης Κανάλι: Ποιο δείχνει ζωντανά τον αγώνα και τι ώρα το Σάββατο
Google Chrome: Κάντε update άμεσα – νέο zero day αξιοποιείται ήδη σε επιθέσεις
Νέα δράση αλληλεγγύης από το Οπαδικό Κίνημα Αιγίου
Κλάδεμα και λίπανση το φθινόπωρο: Τι απαγορεύεται να ρίξεις στα φυτά
