Δαδακαρίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ακόμα και σήμερα δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ»

«Στο άκουσμα της είδησης έφαγα ένα χαστούκι μέσα στη μούρη. Ακόμα και σήμερα όταν με σταματούν στο δρόμο, δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης.

Δαδακαρίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ακόμα και σήμερα δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Μαρίνο Βυθούλκα και την εκπομπή “Τι λες τώρα” παραχώρησε ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης. Ο ηθοποιός μίλησε για το μεγάλο του πάθος, παραδέχθηκε πως πιστεύει στο μάτι, αποκάλυψε τις δουλειές που έκανε πριν ασχοληθεί με την υποκριτική κι ότι αδημονεί σαν τρελός να γίνει πατέρας.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το διαζύγιο των γονιών του και το ελληνικό #metoo. «Δυστυχώς ή ευτυχώς οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν τεσσάρων ετών, έβλεπα τη μητέρα μου Χριστούγεννα και Πάσχα» εξομολογήθηκε ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη. «Στεναχωρήθηκα όταν έμαθα για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Στο άκουσμα της είδησης έφαγα ένα χαστούκι μέσα στη μούρη. Ακόμα και σήμερα όταν με σταματούν στο δρόμο, δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ