12χρονη Νικολία: Στην «Π» η μητέρα της συγκινεί από τη Γερμανία

Η μητέρα της 12χρονης Νικολίας μιλά στην «Π». από τη Γερμανία. για την αίσια έκβαση της περιπέτειας της υγείας της κόρης της, που συγκίνησε όλη την Πάτρα και το πανελλήνιο.

12χρονη Νικολία: Στην «Π» η μητέρα της συγκινεί από τη Γερμανία

«Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Η Νικολία αναρρώνει καλύτερα από ό,τι περιμέναμε» ήταν η πρώτη κουβέντα που είπε στην «Πελοπόννησο», από τη Γερμανία, γεμάτη χαρά, η Γιάννα Μπακόπουλου, μητέρα της 12χρονης Πατρινής, Νικολίας, η οποία χειρουργήθηκε με επιτυχία στο Ανόβερο, στο Νοσοκομείο «Worldmedtravel im INIr».

Το μικρό κορίτσι, από την Οβρυά, διαγνώσθηκε με όγκο στην περιοχή της δεξιάς κλείδας και το προηγούμενο διάστημα έγινε έκκληση να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα χρήματα για το χειρουργείο στο εξωτερικό. Και πράγματι, μέσα σε δύο μόλις 24ωρα, Πατρινοί και πολίτες από άλλες περιοχές, υπερκάλυψαν το ποσό των 80.000 ευρώ.

12χρονη Νικολία: Στην «Π» η μητέρα της συγκινεί από τη Γερμανία

Πλατιά χαμόγελα για τη μικρή Νικολία από το νοσοκομείο του Ανόβερο

Ηδη, από την δεύτερη μέρα, η Νικολία έχει σηκωθεί από το κρεβάτι της και με τις οδηγίες των ιατρών προχωρά με αισιοδοξία στην αποκατάσταση της υγείας της και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Με βάση το χρονοδιάγραμμα, που έχει δοθεί στην οικογένεια, η Νικολία θα μείνει στο νοσοκομείο για 2 ακόμα εβδομάδες και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Πάτρα, όπου θα συνεχίσει την αποθεραπεία της, για ορισμένο χρονικό διάστημα.

Η Ιωάννα Μπακόπουλου μίλησε χθες στην εφημερίδα «Πελοπόννησο» και αναφέρθηκε στην ευχάριστη τροπή, που έχει πάρει πλέον η περιπέτεια για την οικογένειά της. «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, πλέον. Ακόμα και οι γιατροί είναι εντυπωσιασμένοι από την πορεία της. Η κόρη μου δείχνει ότι έχει μεγάλη δύναμη ψυχής. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας στήριξε και επί της ουσίας ήταν αυτός που βοήθησε ώστε να γίνει αυτό το ταξίδι στο Ανόβερο. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και θέλω να πιστεύω ότι ξεμπερδέψαμε με αυτή την περιπέτεια. Η κόρη μου καθάρισε και πλέον θα μπορεί να συνεχίσει τη ζωή της όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος» είπε περιχαρής

Με βάση τις πρώτες οδηγίες, που έχουν δοθεί στην οικογένεια, η μικρή Νικολία θα επιστρέψει στη Γερμανία για επανεξέταση.

Η μετάβαση της 12χρονης εκεί θα είναι ετήσια, ώστε να διαπιστώνουν από κοντά οι γιατροί την πορεία της υγείας της κι αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αν και το σημαντικό είναι πως φαίνεται να έχει ξεπεράσει τελείως τον κίνδυνο.

12χρονη Νικολία: Στην «Π» η μητέρα της συγκινεί από τη Γερμανία

Η Ιωάννα Μπακόπουλου μίλησε από τη Γερμανία

ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΑΤΡΙΝΗ Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Εκτός από τη στήριξη, που έλαβε η οικογένεια της Νικολίας από την Ελλάδα, πολύ σημαντική ήταν και η βοήθεια που ήρθε από ομογενείς της Γερμανίας. Ο τοπικός Σύλλογος Ελλήνων, που έχει παράρτημα και στο Ανόβερο, από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε για την περιπέτειά της 12χρονης και ήρθε σε επαφή με την μητέρα της για να συνδράμει με κάθε τρόπο.

Πληροφορίες της «Π» αναφέρουν ότι εκπρόσωποι της ομογένειας στήριξαν τόσο οικονομικά όσο και υλικά την οικογένεια κατά την παραμονή της στη γερμανική πόλη. Εκτός από αυτό, σχεδόν σε καθημερινή βάση κάποιος εκπρόσωπος επισκέπτεται το Νοσοκομείο του Ανόβερο, όπου νοσηλεύεται η Νικολία και κρατά συντροφιά στα μέλη της.

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ