Ο Κασιδιάρης «επιχείρησε διάγγελμα» από τη φυλακή

Παραβίαση των μέτρων που έχουν επιβληθεί για τις επικοινωνίες του

Ο Κασιδιάρης «επιχείρησε διάγγελμα» από τη φυλακή

Με πειθαρχικά μέτρα είναι αντιμέτωπος ο Ηλίας Κασιδιάρης, για παραβίαση των περιορισμών που έχουν επιβληθεί για τις επικοινωνίες του από τη φυλακή, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με δικηγόρο από τις φυλακές Δομοκού, που διήρκεσε μισή ώρα, ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε για όλες τις πολιτικές εξελίξεις. Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας, ο δικηγόρος κατέγραψε «διάγγελμα» του Κασιδιάρη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας της δημόσιας τηλεόρασης.

Κάτι τέτοιο είναι εκτός των μέτρων που έχουν επιβληθεί για τις επικοινωνίες του. Αν και τις πρώτες ημέρες τήρησε τα μέτρα αυτά, στη συνέχεια άρχισε να τα παραβιάζει και είναι αντιμέτωπος με σκληρά πειθαρχικά μέτρα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Στις 7 Οκτωβρίου, το Συμβούλιο Φυλακών Δομοκού αποφάσισε τον έλεγχο των τηλεφωνικών επικοινωνιών του κρατουμένου, έπειτα από εισήγηση της γ.γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου.

Συγκεκριμένα, του επετράπη να επικοινωνεί μόνο με συγγενικά πρόσωπα και δικηγόρους, για προσωπικά και οικογενειακά του θέματα. Σε περίπτωση παραβίασης των μέτρων, είχε αποφασιστεί ότι θα διακόπτεται άμεσα η επικοινωνία, θα ενημερώνεται ο διευθυντής και να ασκείται πειθαρχικός έλεγχος.

Πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν ότι θα δοθεί εντολή για αυστηρό πειθαρχικό έλεγχο, ενώ θα ερευνηθεί αν υπάρχει περίπτωση δίωξής του. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Ηλίας Κασιδιάρης μπορεί ακόμη και να διωχθεί από τις φυλακές Δομοκού, όπου κρατούνται τα καταδικασμένα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ