Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν περίμενε να αρθεί το lockdown για να φύγει για Αλόννησο αλλά δεν πρόλαβε-ΒΙΝΤΕΟ

Η φίλη της Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά νερά από τον σύζυγό της, ανέφερε ότι περίμενε να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα της πανδημίας και στις 15 Μαΐου σχεδίαζε να φύγει για την Αλόννησο όμως δεν πρόλαβε και στις 11 Μαΐου δολοφονήθηκε.

Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν περίμενε να αρθεί το lockdown για να φύγει για Αλόννησο αλλά δεν πρόλαβε-ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με κοντινή φίλη της άτυχης κοπέλας, η Καρολάιν περίμενε να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα μετακινήσεων και το lockdown στις 15 Μαΐου 2021 για να ταξιδέψει στην πατρίδα της, την Αλόννησο.

Μάλιστα, είχε κανονίσει να φύγει εκείνη την ημέρα για να πάει στο νησί και να βρεθεί με την οικογένειά της. Ήθελα να μιλήσει από κοντά με τη μητέρα της και να της πει ότι σκόπευε να εγκαταλείψει τον σύζυγο και μετέπειτα δολοφόνο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο καθώς δεν μιλούσε για αυτά, όπως αποκάλυψε η φίλη της, στο τηλέφωνο.

«Η Κάρολαϊν περίμενε να αρθούν τα μέτρα μετακίνησης για να πάει στην Αλόννησο. Αλλά δεν πρόλαβε. Θα έφευγε στις 15 Μαΐου, ώστε να βρεθεί στην οικογένειά της και να μιλήσει από κοντά στη μητέρα της.

Από το τηλέφωνο δε θα της μιλούσε ποτέ. Όμως στις 11 Μαΐου δολοφονήθηκε. Για λίγες ημέρες… Δεν πρόλαβε» αποκάλυψε χαρακτηριστικά φίλη της Κάρολαϊν στον ΑΝΤ1.

Τελικά, δεν πρόλαβε να πάει ποτέ. Τέσσερις μέρες πριν την άρση του lockdown, στις 11 Μαΐου 2021, δολοφονήθηκε από τον Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους.

Σημειώνεται ότι δύο μέρες πριν τη δολοφονία, στις 9 Μαΐου, το ζευγάρι είχε προχωρήσει σε αγορά ενός οικοπέδου στο Πικέρμι, ένα έξοδο το οποίο είχε χρηματοδοτήσει κυρίως η μητέρα της Καρολάιν, ενώ είχαν πάρει και δάνειο.

 

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ