14 συμμορίες εξαρθρώθηκαν στη Θεσσαλονίκη, χειροπέδες σε 37 άτομα φόρεσαν οι αστυνομικοί
Είχαν προηγηθεί πολύμηνες έρευνες ο ρόλος των φερόμενων μελών
«Χτύπημα» στην εγκληματικότητα της Θεσσαλονίκης πέτυχε η ΕΛ.ΑΣ. με την εξάρθρωση 14 συμμοριών που δραστηριοποιούνταν σε ληστείες, κλοπές, τοκογλυφία, διακίνηση ναρκωτικών κι άλλες εγκληματικές πράξεις.
Ύστερα από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που κορυφώθηκε χθες, Δευτέρα 26/8 το μεσημέρι με επίκεντρο τον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, αλλά και σε άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, συνελήφθησαν συνολικά 37 άτομα ως μέλη αυτών των εγκληματικών συμμοριών.
Είχαν προηγηθεί πολύμηνες έρευνες από τις αστυνομικές αρχές της πόλης κατά τις οποίες «χαρτογραφήθηκε» η δράση καθεμίας εξ αυτών και ο ρόλος των φερόμενων μελών τους.
Κατά πληροφορίες, τα κυκλώματα (μικρότερου ή μεγαλύτερου μεγέθους, ανάλογα με την περίπτωση) είχαν σε κάποιες περιπτώσεις διασυνδέσεις μεταξύ τους λόγω του κοινού αντικειμένου.
Επίσημες ανακοινώσεις για τη δράση τους αναμένονται κατά τη διάρκεια της ημέρας από τον γενικό αστυνομικό διευθυντή.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Καιρός: Μικρή υποχώρηση της θερμοκρασίας, έως 36 βαθμούς – Εξασθενούν οι άνεμοι
Το μυστικό που κρύβουν NETFLIX, Prime, Apple TV και Disney για το 4K που πληρώνετε
Τι σημαίνει όταν επιλέγουμε να φοράμε μόνο μαύρα ρούχα;
Νετανιάχου κατά ΕΕ με φόντο την Κύπρο: «Σιωπά για την τουρκική κατοχή»
Sony και Warner κατά Anthropic: «Η μεγαλύτερη κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας στην ιστορία»
