Αγρίνιο: Αυτοψίες σε κατοικίες και υποδομές από κλιμάκια μηχανικών του Δήμου

Μεγάλα προβλήματα παρουσιάζονται στο οδικό δίκτυο μεταξύ της Νερομάνας, Κρύου Νερού και Παλαιοκαρυάς.

Αγρίνιο: Αυτοψίες σε κατοικίες και υποδομές από κλιμάκια μηχανικών του Δήμου

Συνεχίζονται οι αυτοψίες σε κατοικίες και υποδομές από κλιμάκια μηχανικών του Δήμου Αγρινίου.

Στην Δημοτική Ενότητα Παραβόλας, συγκεκριμένα στο Λαμπίρι, τέσσερα σπίτια εκκενώθηκαν καθώς υπέστησαν ολοκληρωτικές καταστροφές και δύο σπίτια παρουσιάζουν εκτεταμένες ρηγματώσεις. Σήμερα αποκαθίσταται η υδροδότηση μετά τις μεγάλες καταστροφές που έπληξαν το δίκτυο ύδρευσης της περιοχής.

Μεγάλα προβλήματα παρουσιάζονται στο οδικό δίκτυο μεταξύ της Νερομάνας, Κρύου Νερού και Παλαιοκαρυάς. Η πρόσβαση γίνεται με πολλές δυσκολίες καθώς σημειώνονται κατολισθήσεις, μετατοπίσεις και διάβρωση εδαφών σε αρκετά σημεία.

Στον Βλοχό, τέσσερα σπίτια εκκενώθηκαν καθώς ελέγχονται για μεγάλης κλίμακας ρηγματώσεις. Στη Δημοτική Ενότητα Παραβόλας βρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγρινίου με το Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Τζιώλη : «Οι δημότες μας δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πλημμύρες. Προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να αποκαταστήσουμε τις ζημιές και να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας. Όμως, το εύρος της καταστροφής ξεφεύγει των δυνατοτήτων μας. Ο Δήμος Αγρινίου επιχειρεί να αποκαταστήσει τις ζημιές, με όλα τα μηχανήματα έργου αλλά και μισθωμένα και το προσωπικό που διαθέτει, που όμως δεν επαρκούν ούτε κατ΄ ελάχιστο, λόγω των εκτεταμένων καταστροφών. Απευθύνω για μια ακόμη φορά έκκληση για κρατική αρωγή. Οι καταστροφές που έχει υποστεί ο Δήμος Αγρινίου απαιτούν σοβαρές παρεμβάσεις και μεγάλες πιστώσεις» ανέφερε σχετικά ο Γιώργος Παπαναστασίου.

 

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ