Θ. Πλεύρης: «Δεν αλλάζει κάτι τώρα, επενεξέταση κάθε εβδομάδα»

Αν τηρηθούν τα μέτρα θα πάμε σε μεγαλύτερη πληρότητα», επεσήμανε ενόψει της συνάντησης με αντιπροσωπεία της Super League

Θ. Πλεύρης: «Δεν αλλάζει κάτι τώρα, επενεξέταση κάθε εβδομάδα»

Ο Θάνος Πλεύρης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το μέτρο, το οποίο ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τον περιορισμό του κορoνοϊού και αφορά την πληρότητα των γηπέδων.
«Σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν αλλάζει κάτι. Θα ξεκινήσουμε έτσι και στην επανεξέταση που γίνεται κάθε βδομάδα, θα είμαστε έτοιμοι άμεσα και μόλις δούμε ότι στοιχειωδώς θα υπάρχει αντίληψη για εφαρμογή των μέτρων, θα δούμε για πληρότητα που θα ικανοποιεί φιλάθλους πρώτα, τις ομάδες, αλλά και η οποία θα διασφαλίζει τη δημόσια Υγεία. Αν τηρηθούν τα μέτρα θα πάμε σε μεγαλύτερη πληρότητα», επεσήμανε ενόψει της συνάντησης με αντιπροσωπεία της Super League.

Στο ερώτημα για το γεγονός ότι είναι πιο σκληρά τα μέτρα στους αθλητικούς χώρους σε σχέση με τους χώρους εστίας και ψυχαγωγίας, επεσήμανε ότι ο λόγος είναι πως στους αθλητικούς χώρους δεν τηρούνταν.
«Αν τα τηρεί όπως στο σινεμά και το θέατρο, θα πηγαίνει και στο γήπεδο ο κόσμος», σχολίασε ο Υπουργός. «Οι αντιδράσεις που υπάρχουν είναι κάτι το οποίο το καταλαβαίνω και ως φίλαθλος, μου αρέσει να πηγαίνω στο γήπεδο και ειδικότερα καταλαβαίνω τον νεότερο κόσμο. Προφανέστατα η βασική ανησυχία είναι ότι μπορεί να πρόκειται για παρατεταμένο μέτρο. Δηλαδή, για μια ή δύο αγωνιστικές. Πιστεύουμε αυτό το μέτρο θα εξορθολογιστεί σε δύο βάσεις. Η μια είναι η πορεία της πανδημίας και θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Όμικρον είναι πολύ πιο γρήγορη από της Δέλτας.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ