Εύκολα με 3-0 σετ ο Τσιτσιπάς στον δεύτερο γύρο του Australian Ope

Στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον Σεμπάστιαν Μπάες

Εύκολα με 3-0 σετ ο Τσιτσιπάς στον δεύτερο γύρο του Australian Ope

Χωρίς να αντιμετωπίσει επί της ουσίας πρόβλημα ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-0 σετ του Μίκαελ Ίμερ και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Australian Open όπου και θα αντιμετωπίσει τον Σεμπάστιαν Μπάες.

Ο 23χρονος Έλληνας είχε σκαμπανεβάσματα απέναντι στον φορμαρισμένο Σουηδό, ωστόσο αυτό είναι κάτι φυσιολογικό αφού ο Στεφ προέρχεται από μεγάλη απουσία λόγω της επέμβασης στο δεξί αγκώνα και του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους δύο να μη σερβίρουν καλά, ωστόσο εκείνος που το εκμεταλλεύτηκε ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας έκανε δύο διαδοχικά break στο τρίτο και στο πέμπτο game για να προηγηθεί με 5-1 και τελικά έκλεισε το πρώτο σετ με το σκορ 6-2.

Το δεύτερο σετ ήταν τρομερά αμφίρροπο με τους δύο αθλητές να κάνουν διαγωνισμό break. Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Ίμερ έκανε πρώτος break για να προηγηθεί με 2-0, όμως ο Τσιτσιπάς απάντησε άμεσα για το 2-2.

Ο Έλληνας τενίστας πήρε και τρίτο διαδοχικό game με νέο break, αλλά ήταν η σειρά του Ίμερ να απαντήσει με το ίδιο νόμισμα και να προηγηθεί στη συνέχεια με 4-3. Η συνέχεια ωστόσο ανήκε στο Στεφ ο οποίο έκανε νέο break και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για να σφραγίσει το σετ με 6-4.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ