Χρ. Αλεξοπούλου: «Παράδειγμα ο Προμηθέας και ο Απόλλων»

Απευθυνόμενη προς την Αντιπολίτευση η κυρία Αλεξοπούλου παρουσίασε ως παράδειγμα προς μίμηση την εικόνα των φιλάθλων των δύο μεγάλων ομάδων της Πάτρας

Χρ. Αλεξοπούλου: «Παράδειγμα ο Προμηθέας και ο Απόλλων»

Η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνα Αλεξοπούλου ήταν εισηγήτρια του κυβερνώντος κόμματος κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την κύρωση της “Σύμβασης Σεν Ντενί” για την οπαδική βία.

Η κα Αλεξοπούλου κατά τη διάρκεια της ομιλίας της αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Κυβέρνηση, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Υφυπουργός Αθλητισμού κος Λευτέρης Αυγενάκης, για το σοβαρό αυτό ζήτημα, ξεκινώντας πρώτα από την κύρωση της σχετικής Σύμβασης.

«Η βία δεν έχει ούτε χρώματα ούτε κόμματα και όποιος το πιστεύει αυτό πραγματικά, δεν έχει παρά να υπερψηφίσει την κύρωση αυτής της Σύμβασης του Σεν Ντενί, η οποία υπηρετεί ευθέως και πολλαπλώς την υψηλή ιδέα του αθλητισμού», ανέφερε η Αχαιή βουλευτής.

Απευθυνόμενη προς την Αντιπολίτευση η κα Αλεξοπούλου παρουσίασε ως παράδειγμα προς μίμηση την εικόνα των φιλάθλων των δύο μεγάλων ομάδων της Πάτρας, του Προμηθέα και του Απόλλωνα που παρακολουθούν μαζί τον αγώνα και χειροκροτούν επίσης μαζί, τις επιτυχίες των ομάδων τους.

«Αυτή η εικόνα δεν θα έπρεπε να αποτελεί εξαίρεση αλλά κανόνα και καθημερινότητα στον ελληνικό αθλητισμό», είπε η Αχαιή βουλευτής καλώντας τους βουλευτές να υπερψηφίσουν τη Σύμβαση.

 

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ