Καλογερόπουλος: «Στην κρίση των δημοτών όσες και όσοι εμποδίζουν το έργο της πλατείας Αγίας Λαύρας»

Ανακοίνωση του δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου για τα έργα στην πλατεία Αγίας Λαύρας

Καλογερόπουλος: «Στην κρίση των δημοτών όσες και όσοι εμποδίζουν το έργο της πλατείας Αγίας Λαύρας»

Μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ΔΕΠΙΝ που κάνει δεκτή την ένσταση των πέντε δημοτικών συμβούλων της παράταξης του κ. Χρήστου Γούτου κατά των αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αιγιαλείας περί υποκατάστασης αναδόχου για τη συνέχιση των έργων στην πλατεία Αγίας Λαύρας στο Αίγιο, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος προχωρά στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ΔΕΠΙΝ, εξαντλώντας το χρονικό όριο που ο νόμος προβλέπει για την απάντηση στην ένσταση των πέντε δημοτικών συμβούλων της παράταξης “Αιγιάλεια Αύριο” του κ. Χρήστου Γούτου που κατέθεσαν έχοντας φυσικά τη στήριξη του επικεφαλής τους, άφησε δυστυχώς πολύτιμο χρόνο να πάει χαμένος με πολύ σοβαρές συνέπειες τόσο για τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην πλατεία Αγίας Λαύρας, όσο και για την εν γένει λειτουργικότητα και όψη του κεντρικότερου σημείου της πόλης.

Έτσι, σίγουρα οι πέντε δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και όσες και όσοι ώθησαν με τον τρόπο τους την εξέλιξη της έκδοσης αυτής της απόφασης, αισθάνονται «δικαιωμένοι» μέσα στην παράξενη και καταστροφική σφαίρα της δικής τους πολιτικής «άποψης», που όμως λειτουργεί σε αντίθεση με την πρόοδο και τη βελτίωση της καθημερινότητας που επιθυμούν οι πολίτες.

Η δημοτική αρχή ζει στην πραγματικότητα κι όχι στην πολιτική και κοινωνική απομόνωση στην οποία ορισμένοι παραμένουν αγκαλιά με το όποιο καπρίτσιο τους, για να εξυπηρετήσουν αλλότριες πολιτικές σκοπιμότητες. Έτσι, βρίσκεται πλέον προ της λήψης απόφασης για το ποια οδό θα ακολουθήσει στο εξής, με τις εξής επιλογές: είτε προσφυγή κατά της ακύρωσης της απόφασης για την υποκατάσταση αναδόχου, είτε επαναδημοπράτηση του έργου με τριπλάσιο όμως κόστος, που θα καλυφθεί από διαφορετική πηγή χρηματοδότησης και μετά από ανάλογο χρονικό διάστημα.

Προς το παρόν, όσες και όσοι πανηγυρίζουν για την προσωρινή αυτή δυσάρεστη εξέλιξη για την πόλη και χαίρονται ανερυθρίαστα που η σκαμμένη πλατεία χορταριάζει, παραδίδονται στην κρίση των πολιτών, οι οποίοι ουδόλως ενδιαφέρονται για τους ευτελείς σκοπούς όσων εμποδίζουν το έργο. Ο κόσμος πλέον έχει καταλάβει τα πάντα…»

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Ειδήσεις από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas Zanakis
Kostas Zanakis
2 μήνες πριν

Ο τελώνης και οι φαρισαίοι του! Ψάξτε καλύτερα να βρείτε τα λεφτά που δεν πήρατε από τον εργολάβο που παράτησε το έργο και μάθετε, επιτέλους, να εφαρμόζετε τους νόμους. Η απόφαση της περιφέρειας δείχνει ότι έχετε παραβιάσει τους νόμους, δεν έχετε εισπράξει τα δικαιούμενα – άρα ζημιώσατε τον Δήμο – και καθυστερείτε αναιτίως το έργο, προσπαθώντας να εξυπηρετήσετε εργολάβο της αρεσκείας σας. Δεν φεύγετε να γλυτώσουμε;


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σπιράλ: Προβληματισμός και ανησυχία για τη μαρίνα
Η ανάπλαση Λαδόπουλου προχωρά και θα αλλάξει την μορφή της Πάτρας - Τι ανακοίνωσε ο Φαρμάκης
ΠΑΣΟΚ με νέο κόσμο, παλμό αλλά και «βέλη» - Τι λένε νέοι Αχαιοί που συμμετείχαν στο Συνέδριο
Μπονάνος: «Ημέρα Εθνικής αφύπνισης και ιστορικής μνήμης για την γενοκτονία σε βάρος των αδερφών μας Ποντίων»