Πάλη: Χαμός στον αέρα εκπομπής μεταξύ Πιλίδη και Θάνου – Βιντεο

Πάλη: Χαμός στον αέρα εκπομπής μεταξύ Πιλίδη και Θάνου - Βιντεο

Πάλη: Χαμός στον αέρα εκπομπής μεταξύ Πιλίδη και Θάνου για την τιμωρία του στους Μεσογειακούς (vids)

Μεγάλη ένταση επικράτησε μεταξύ του Γιώργου Πιλίδη και του Κώστα Θάνου στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής, με αφορμή την απουσία του Έλληνα πρωταθλητή από τις επιλογές της Ομοσπονδίας για τους Μεσογειακούς Αγώνες.

Η ΕΛΟΠ απέστειλε στην ΕΟΕ τη λίστα της με τους αθλητές της Πάλης που θα πάρουν μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην Αλγερία και σ’ αυτή μετέχουν οι Πρεβολαράκη και Ζαχείλα στις γυναίκες και οι Βλαντός, Πρεβολαράκης, Ντούνιας και Αλεξανδρίδης στους άνδρες.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, από την αποστολή απουσιάζουν τόσο ο Γιώργος Πιλίδης, όσο και ο Γιώργος Κουγιουμτζίδης, που πρόσφατα αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης.

Αμφότεροι οι αθλητές έχουν κληθεί σε απολογία από την ΕΛΟΠ, καθώς ο Γιώργος Πιλίδης κατηγορείται για ύβρεις προς πρόσωπα του ΔΣ της Ομοσπονδίας, ενώ ο δεύτερος βρίσκεται σε έλεγχο από την πειθαρχική επιτροπή για το αν έχει εμπλοκή σε επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν από μερικές μέρες στο Κιλκίς και διέκοψαν το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Την Τρίτη (31/05) ο Γιώργος Πιλίδης έδωσε το «παρών» σε πρωινή εκπομπή του Alpha όπου εξέφρασε τα παράπονά του για την αντιμετώπιση της Ομοσπονδίας προς το πρόσωπό του, ενώ έκανε και επίθεση προς τον πρώην πρόεδρο, Κώστα Θάνο.

Μάλιστα, στην εκπομπή έκανε παρέμβαση και η δικηγόρος του πρώην Survivor, Ειρήνη Μαρούπα, η οποία τόνισε πως έχει στείλει εξώδικο στην ΕΟΕ διαμαρτυρόμενοι για την απουσία του αθλητή από τους Μεσογειακούς, ενώ ενήμερος είναι ο Λευτέρης Αυγενάκης και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

«Από μπροστά λένε καλά λόγια, αλλά από πίσω κάνουν άλλα. Άτομο (σ.σ. ο Κώστας Θάνος) δεν είναι στην ομοσπονδία, αλλά κινεί τα νήματα. Δεν είναι πρόεδρος, αλλά είναι ακόμη πρόεδρος με άλλο όνομα», ήταν αρχικά τα λόγια του, υποστηρίζοντας πως ο πρώην Ολυμπιονίκης έχει βάλει άλλον άνθρωπο για να ελέγχει την Ομοσπονδία και πως «ο νυν πρόεδρος δεν έχει ιδέα τι γίνεται μέσα στην Ομοσπονδία».

Παρέμβαση Θάνου και έντονος διάλογος με Πιλίδη που τον αποκάλεσε ψεύτη
Τα λόγια του Γιώργου Πιλίδη προκάλεσαν την παρέμβαση του Κώστα Θάνου. Ο πρώην Ολυμπιονίκης και πρώην πρόεδρος της ΕΛΟΠ μίλησε για τα όσα υποστήριξε ο Έλληνας αθλητής, με αποτέλεσμα να ανέβουν τα αίματα και να υπάρξει έντονος διάλογος.

«Δεν έχω εμπλοκή με τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας. Έχω αποχωρήσει από τον Μάιο του 2016. Δεν συμμετέχω σε κανένα όργανο», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Θάνος, με τον Γιώργο Πιλίδη να τον αποκαλεί ψεύτη.

Πάντως, ο Κώστας Θάνος συνέχισε: «Έχω βοηθήσει και τον Γιώργο και πολλά παιδιά. Έχω ρόλο συμβουλευτικό ρόλο στην Ομοσπονδία και μόνο. Τις αποφάσεις τις παίρνει το διοικητικό συμβούλιο. Μου έχουν ζητήσει να βοηθώ. Δεν έχω να προτείνω κάτι. Ρωτήστε την ομοσπονδία να σας απαντήσει αν είναι δίκαιο ή άδικο».

Δείτε το βίντεο με την ένταση:

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ