Είσαστε τα μάτια μέσα από τα οποία η Δημιουργία γνωρίζει τον εαυτό της»

Μία νέα εικαστική πρόταση στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών.

Είσαστε τα μάτια μέσα από τα οποία η Δημιουργία γνωρίζει τον εαυτό της»

Η καλλιτεχνική ομάδα του Yoga Science, εμπνευσμένη από τη Διδασκαλία, επιθυμεί να αναδείξει το καλλιτεχνικό έργο που προέκυψε από τη ζύμωσή της στη διαδικασία της πνευματικής συνύπαρξης μέσα από τον κοινό στόχο της διεύρυνσης της συνείδησης. Το έργο θα παρουσιαστεί ως ένας ενιαίος οργανισμός αναδεικνύοντας την ενοποίηση μέσα από το σεβασμό στην αυθεντικότητα και τη διαφορετικότητα της έκφρασης.

Έτσι, διοργανώνει εικαστική έκθεση στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου με τίτλο : «Είσαστε τα μάτια μέσα από τα οποία η Δημιουργία γνωρίζει τον εαυτό της».

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 22 Ιουνίου (ώρα 11:00) και την τελευταία ημέρα Κυριακή 26 Ιουνίου (ώρα 12:00) θα γίνει ομιλία για τη «Δημιουργία και το Έργο». Στο χώρο της έκθεσης θα διατίθενται κατάλογοι της έκθεσης και κατάλογος-λεύκωμα της καλλιτεχνικής ομάδας.

Η ομάδα αποτελείται από πέντε καλλιτέχνιδες απόφοιτες της Σχολής Καλών Τεχνών του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μια εικαστική επιμελήτρια τελειόφοιτη του Μεταπτυχιακού στη «Διοίκηση Τέχνης» του Πανεπιστημίου της Βενετίας.

Επιμελήτρια:  Λίλα Νικολάου. Kαλλιτέχνες: Αλεξία Γραμμενίδου: λάδι σε καμβά, μολύβι σε χαρτί, Άλκηστη Παναγιωτοπούλου: γλυπτική με πηλό – εγκατάσταση στο χώρο, Ειρήνη Άψυχου: Μολύβι σε χαρτί, Μάρσυ Συρεγγέλα: βιτρώ – εγκατάσταση στο χώρο και Φρειδερίκη Παπασταυροπούλου: λάδι σε καμβά.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΚΕ YOGA SCIENCE & ART OF LIFE

Η ομάδα του Yoga Science δημιουργεί εν έτει 2022 την ΑΜΚΕ «Yoga Science & Art of Life», έναν οργανισμό με κοινωφελή χαρακτήρα και δράση.

Ο σκοπός του φορέα είναι η προαγωγή πολιτιστικού και πολιτισμικού έργου μέσω των κλάδων της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης, έκφρασης και δημιουργίας, αλλά και μέσα από δράσεις που προάγουν την πνευματική ανάπτυξη.

Στόχοι είναι η καταγραφή και διάδοση της Διδασκαλίας Yoga Science, η συνεργασία με άλλους φορείς, και η προβολή του υλικού που προσφέρουμε μέσω των δράσεών τους.

Σε αυτό το πλαίσιο η ομάδα διοργανώνει δρώμενο στα τέλη Ιουνίου 2022 που περιλαμβάνει Yoga Retreat και Εικαστική Έκθεση.

 

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω Whatsapp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ