27ος Μουσικός Μάιος: 5 ημέρες, 5 συναυλίες, 10 μουσικοί, 16 έργα και 1 ομιλία

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης.

27ος

Ο 27ος Μουσικός Μάϊος που διοργανώνεται από τη Φιλαρμονική Εταιρία Ωδείο Πατρών και το Ίδρυμα Ι. &. Ε. ΤΟΠΑΛΗ, ολοκληρώνεται με σολιστικά έργα, ντουέτα και τρίο, σε πέντε  συνεχόμενες ημέρες, από την Παρασκευή 24 έως και την Τρίτη 28 Μαΐου. Αναλυτικά το πενθήμερο πρόγραμμα αφορά:

1. Παρασκευή 24 Μαΐου, ο Ανδρόνικος Καραμπέρης ερμηνεύει στην κιθάρα έργα των, J.S. Bach, S.L. Weiss, I. Albeniz, C. Domeniconi, Τίμου Γεννάτου.

2. Σάββατο 25 Μαΐου, ο Μιχάλης Ραμός στο φλάουτο, ο Νάσος Μαρτζούκος στο βιολί και ο Σπύρος Κουτσουβέλης στο πιάνο θα ερμηνεύσουν έργα των, J.S. Bach, C. Saint-Saens, F. Poulenc, E. Elgar, Βασιλικής Φιλιππαίου.

3. Κυριακή 26 Μαΐου, η Κλεοπάτρα Κυρτάτα στο φλάουτο, ο Σταύρος Παργινός στο τσέλλο και η Κατερίνα Τοπαλίδου στο πιάνο θα ερμηνεύσουν έργα των, M. Bonis, L. Farrenc, C. Chaminade, σε ένα αφιέρωμα στη γυναικεία δημιουργία του 19ου-20ου αιώνα. Η συναυλία είναι συνδιοργάνωση με το Πανεπιστήμιο Πατρών.

4. Δευτέρα 27 Μαΐου, η Βασιλική Φιλιππαίου θα δώσει διάλεξη με θέμα “Η γλώσσα της Μουσικής”.

5. Τρίτη 28 Μαΐου, Η Αγγελική Σύρρου θα δώσει ρεσιτάλ Κλαρινέτου ερμηνεύοντας έργα των, K. Kurpinski, C.M.von Weber, M. Arnold. Στο πιάνο τη συνοδεύει η Νίνα Μεταξά.

Όλες οι εκδηλώσεις του Μουσικού Μαΐου ξεκινούν στις 9μ.μ. με είσοδο ελεύθερη και θα γίνουν στην Αίθουσα Συναυλιών της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών, Ρήγα Φεραίου 7.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop