Αχαΐα: Ψάρευαν παράνομα στο Οχυρό του Αράξου – 4 συλλήψεις

Σε τέσσερα άτομα πέρασαν χειροπέδες οι αρμόδιες Αρχές επειδή ψάρευαν στην προστατευμένη περιοχή.

ψάρευαν

Στη σύλληψη τεσσάρων ανδρών που ψάρευαν παράνομα στη θαλάσσια περιοχή Ναυτικού Οχυρού Αράξου προχώρησαν το πρωί της Κυριακής στελέχη του Γρ. Ασφάλειας και υπηρεσιακού πλωτού του Κ.Λ.Πάτρας σε συντονισμένη επιχείρηση με στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού της Ναυτικής Διοίκησης Ιονίου στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων για την καταπολέμηση της παράνομης αλιείας.

Οι τέσσερις συλληφθέντες ψάρευαν με χρήση του αλιευτικού εργαλείου «πεζόβολου» εντός της απαγορευμένης για αλιεία ζώνης.
Συγκεκριμένα, τα στελέχη που συμμετείχαν στην επιχείρηση εντόπισαν δύο άνδρες να αλιεύουν εντός της απαγορευμένης ζώνης του Ναυτικού Οχυρού Αράξου κόλπου Πατρών, με τη συνέργεια έτερων δύο ακόμα ανδρών οι οποίοι παρέλαβαν το αλίευμα και το αλιευτικό εργαλείο από τους προαναφερθέντες άνδρες και τα φόρτωσαν σε  όχημα και ακολούθως σε έτερο όχημα προκειμένου να αποφύγουν της σύλληψης.

Ανωτέρω συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών ενώ επιπρόσθετα επιβλήθηκαν σε αυτούς χρηματικά πρόστιμα στο πλαίσιο των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων και κατασχέθηκε το παράνομο αλίευμα βάρους είκοσι οκτώ (28) κιλών το οποίο διατέθηκε σε ευαγή ιδρύματα.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ