Νέες διακρίσεις για τους αθλητές της Αστραπής στη Αλβανία

Νέες διακρίσεις για τους αθλητές της Αστραπής στη Αλβανία

Μετά την μεγάλη επιτυχία της Πάντου, συνεχίζονται οι διακρίσεις για την Αστραπή στο τουρνουά Ταε Κβον Ντο  Albanian Open G2 που διεξάγεται στα Τίρανα.  Συγκεκριμένα ο Απόστολος Παναγόπουλος  αν και πρωτοεμφανιζόμενος στην κατηγορία των -53kg μετά από 3 αγώνες ανέβηκε στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου.

 

Επίσης Μποντίνης Κυριάκος με μία νίκη και μία ήττα από τον πρωταθλητή της κατηγορίας κατέκτησε την 3η θέση.  Οι υπόλοιποι αθλητές έκαναν επίσης υπέροχες εμφανίσεις και αν και δεν κατάφεραν να φτάσουν στο βάθρο.

 

Τέλος η αυλαία έκλεισε για το Albanian Open G2 με μια πολύ καλή εμφάνιση από τον Γιώργο Πετρόπουλο. Ο πατρινός αθλητής σημείωσε στον πρώτο του αγώνα με σκορ 2-0 απέναντι στον Ισπανό αντίπαλό του. Στη συνέχεια ηττήθηκε σε έναν δυνατό αγώνα από τον Πανευρωπαϊκό Γάλλο Πρωταθλητή ο οποίος τον κέρδισε οριακά στον πρώτο γύρο και κατά συνέπεια δεν μπόρεσε να διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο.

 

Ο προπονητής που ήταν στο πλευρό του Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος είναι αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνιση του αθλητή μας ο οποίος κοιτάει μπροστά για τα επόμενα μεγάλα πρωταθλήματα.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ