Συγχαρητήρια Επιστολή της Λουξ για την άνοδο του Απόλλωνα Πατρών στην Α1

Η Λουξ ως μέλος αυτής της σπουδαίας μπασκετικής «οικογένειας» του Απόλλωνα Πατρών νιώθει υπερήφανη για την ανοδική πορεία της ομάδας, που ξεχωρίζει τόσο για τον λαοφιλή χαρακτήρα της όσο και για την ιστορικότητα του ονόματός της,  καθώς αναμένεται να συμπληρώσει 100 χρόνια παρουσίας στο αθλητικό «γίγνεσθαι» το 2026.

Συγχαρητήρια Επιστολή της Λουξ για την άνοδο του Απόλλωνα Πατρών στην Α1

Η Λουξ ως υπερήφανος χορηγός του Απόλλωνα Πατρών αλλά και ο Κώστας Μαρλαφέκας, ως Μέλος του ΔΣ της ομάδας, εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους για την επιστροφή του Απόλλωνα Πατρών στην Α1 μπάσκετ.

Ο Απόλλων Πατρών αγωνιζόταν όλα αυτά τα χρόνια με πάθος επιστρέφοντας πλέον εκεί που ανήκει, στην Α1 μπάσκετ.

Η Λουξ ως μέλος αυτής της σπουδαίας μπασκετικής «οικογένειας» νιώθει υπερήφανη για την ανοδική πορεία της ομάδας, που ξεχωρίζει τόσο για τον λαοφιλή χαρακτήρα της όσο και για την ιστορικότητα του ονόματός της,  καθώς αναμένεται να συμπληρώσει 100 χρόνια παρουσίας στο αθλητικό «γίγνεσθαι» το 2026.

Ο Κώστας Μαρλαφέκας σχολιάζει: «Εύχομαι η άνοδος του Απόλλωνα Πατρών να είναι μια από τις πολλές επερχόμενες επιτυχίες του. Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, στη διοίκηση και στον κόσμο, που αποτελούν την ψυχή της ομάδας».

 

 

Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών που φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά και αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ,ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, CorporateSuperbrandGreece,EuropeanBusinessAwards, HealthyDietAwards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση»,RetailBusinessAwards κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, η νέα γενιά αναψυκτικών λουξ plus ‘n light και λουξ plus ‘n light tea, εισάγει μια νέα κατηγορία στα light αναψυκτικά και αποτελεί καινοτομία σε διεθνές επίπεδο.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ