Πανμοβριακός: Με τη συνταγή που γνωρίζει καλά

Με τον Πανμοβριακό ανανέωσε τη συνεργασία του ο Γιώργος Κοκκίνης και το ίδιο θα γίνει με τους περισσότερους έμπειρους ποδοσφαιριστές

Πανμοβριακός

Το σίγουρο είναι ότι δεν αποτέλεσε έκπληξη η επιστροφή του Ντίνου Σπυρόπουλου στον πάγκο του Πανμοβριακού, καθώς είναι η τρίτη φορά που γυρίζει στην ομάδα του Ριόλου ως προπονητής και σίγουρα είναι ένα πρόσωπο που τον γνωρίζουν και τους γνωρίζει πολύ καλά. Ο Σπυρόπουλος ήταν τεχνικός στην ομάδα πριν από δύο χρόνια, αλλά και όταν ανέβηκε στη Γ’ Εθνική.

Η ίδια συνταγή διατηρείται και στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, που θα είναι όπως και πέρυσι, ο Αγγελος Κωνσταντινόπουλος, με στόχο να δημιουργηθεί ένα σύνολο από νέα και ταλαντούχα παιδιά, τα οποία θα πλαισιωθούν από κάποιους έμπειρους, προκειμένου να έχει καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας. Οπως ακριβώς είχε ξεκινήσει και τη φετινή σεζόν, η οποία διακόπηκε λόγω κορονοϊού.

Με τον Πανμοβριακό ανανέωσε τη συνεργασία του ο Γιώργος Κοκκίνης και το ίδιο θα γίνει με τους περισσότερους έμπειρους ποδοσφαιριστές, ενώ από πίσω τους υπάρχει αρκετό ταλέντο που μπορεί να αξιοποιηθεί. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις για ποδοσφαιριστές, καθώς η διοίκηση έχει ξεκινήσει ήδη να υλοποιεί τον σχεδιασμό της.

 

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ