«4η Διαδικτυακή Ημερίδα Πανελλήνιου Συνδέσμου Εμπόρων, Εισαγωγέων & Επισκευαστών Δικύκλων»

image 545054

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 4η διαδικτυακή ημερίδα ενημέρωσης με θέμα: «Πορεία υλοποίησης της Πράξης «Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα σε νέες δεξιότητες και επίκαιρες γνώσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας» για τους ενδιαφερόμενους στις Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Δυτικής Μακεδονίας. Η ημερίδα ξεκίνησε στις 14.30 και πραγματοποιήθηκε μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Webex.

Όσοι παρακολούθησαν τις εργασίες της διαδικτυακής ημερίδας, μπόρεσαν να ενημερωθούν για την πορεία υλοποίησης της Πράξης, ενώ αναδείχθηκε και η αξία της τηλεκατάρτισης στην εποχή του Covid-19.

Στην διαδικτυακή ημερίδα του ΠΑΣΕΕΕΔ συμμετείχαν πλήθος ομιλητών. Η κα. Υφαντίδου Άννα ως συντονίστρια κατάρτισης του ΚΔΒΜ Εργασία Εκπαιδευτική η οποία τόνισε τα βασικά στοιχεία της Πράξης, ο κ. Μπόμπολης Σπυρίδων συντονιστής κατάρτισης του ΚΔΒΜ Εργασία Εκπαιδευτική ο οποίος μίλησε για την μέθοδο της τηλεκατάρτισης, η κα. Λαμπρογεώργου Φωτεινή, εκπρόσωπος της εταιρείας πιστοποίησης DQS η οποία παρουσίασε συνοπτικά την διαδικασία της εξ’ αποστάσεως πιστοποίησης, η κα. Κούτρα Αθανασία, συντονίστρια κατάρτισης του ΚΔΒΜ Εργασία Εκπαιδευτική η οποία έδωσε στη δημοσιότητα δεδομένα και στοιχεία από την υλοποίηση της Πράξης καθώς και ο κος Χρύσης Ευάγγελος, εκπαιδευτής του ΚΔΒΜ Εργασία Εκπαιδευτική, ο οποίος μίλησε για τα εκπαιδευτικά προγράμματα κατάρτισης και τα αποκομιζόμενα οφέλη για τους συμμετέχοντες.

Παράλληλα, χαιρετισμό προς τους συμμετέχοντες απηύθυνε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συνδέσμου Εμπόρων Εισαγωγέων & Επισκευαστών Δικύκλων, κος Αραούζος Γεώργιος.

Μετά το πέρας της ημερίδας, ακολούθησε η διοργάνωση ενός workshop όπου ομιλητές και θεατές της ημερίδας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για διάφορα θέματα γύρω από την Πράξη, την τηλεκατάρτιση και την εξ’ αποστάσεως πιστοποίηση.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την Πράξη «Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα σε νέες δεξιότητες και επίκαιρες γνώσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας» οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τις ιστοσελίδες:

www.paseeed.gr

www.024.paseeed.gr

Φορέας χρηματοδότησης της Πράξης είναι το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Κωδ. ΣΑΕ 1191.

Η πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από Εθνικούς Πόσους μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2017ΣΕ11910033.

image1

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ