5 χρήσεις για τις φυσαλίδες που δεν είχες φανταστεί – Δες τι κάνουν στα φυτά και στις κρεμάστρες

5 χρήσεις για τις φυσαλίδες που δεν είχες φανταστεί - Δες τι κάνουν στα φυτά και στις κρεμάστρες

Οι φυσαλίδες δεν είναι μόνο για εύθραυστα αντικείμενα- Δες τι κάνουν στα φυτά και στις κρεμάστρες

Εάν για κάποιο λόγο σου έχει περισσέψει ρολό φυσαλίδας δες 5 εναλλακτικούς τρόπους που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ξανά.

Πολλές φορές όταν μας έρχεται ένα δέμα, ειδικά όταν περιέχει εύθραυστο υλικό, είναι τυλιγμένο με ρολό φυσαλίδας. Μην το πετάξεις αυτή την φορά, χρησιμοποίησε το πρακτικά με έναν από τους παρακάτω ιδιοφυείς τρόπους:

1. Mόνωσε τα παράθυρα

Αυτές οι μικροσκοπικές φυσαλίδες αέρα στο ρολό φυσαλίδων έχουν μονωτικές ιδιότητες. Εκμεταλλεύσου αυτή την ικανότητα καλά και επένδυσε με την μεμβράνη τα παράθυρα ώστε το χειμώνα για να διατηρήσεις το δωμάτιο πιο ζεστό.

2. Προστάτεψε τα φυτά

Προστάτεψε τους νεοφυτευμένους σπόρους και τα τρυφερά φυτά σου από τον παγετό τις πιο κρύες εποχές καλύπτοντάς τα με ρολό φυσαλίδας. Οι θύλακες αέρα θα θερμαίνονται κάτω από τις ακτίνες του ήλιου κατά τη διάρκεια της ημέρας, λειτουργώντας σαν ένα μίνι θερμοκήπιο για να κρατούν ζεστά το φυτό και το έδαφος.

3. Κρατήστε την τουαλέτα σου μακριά από τους υδρατμούς

Η λεκάνι της τουαλέτας σου παράγει υδρατμούς με την συμπύκνωση; Η συμπύκνωση σχηματίζεται όταν το εξωτερικό της λεκάνης είναι κρύο ενώ οι συνθήκες του δωματίου είναι ζεστές και υγρές. Μπορείς να διορθώσεις αυτή τη διαφορά θερμοκρασίας μονώνοντας το εσωτερικό της λεκάνης με περιτύλιγμα φυσαλίδων. Αρχικά, άδειασε το δοχείο που περιέχει το καζανάκι και σκούπισέ το. Στη συνέχεια, στερέωσε το ρολό με φυσαλίδες στα εσωτερικά τοιχώματα με στεγανωτικό σιλικόνης.

4. Κράτησε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου καθαρό

Κρύψε ένα κομμάτι ρολό με φυσαλίδες, λίγο μεγαλύτερο από το παρμπρίζ σοτ, στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου. Εάν παρκάρεις το αυτοκίνητό σου έξω για τη νύχτα και ο καιρός είναι άσχημος, βάλε το περίβλημα με φυσαλίδες στο παρμπρίζ και ασφάλισέ το με τους υαλοκαθαριστήρες πριν πας για ύπνο. Αυτό το πλαστικό φράγμα θα βοηθήσει να μην σχηματιστεί παγετός και θα μαζέψει τυχόν χιόνι που πέφτει. Το πρωί, απλά ξεφλούδισέ το για να αποκαλύψεις ένα καθαρό παρμπρίζ σε δευτερόλεπτα.

5. Φτιάξε μια DIY κρεμάστρα με επένδυση

Εάν θέλεις να κρεμάσεις ένα πουλόβερ ή κάποιο άλλο ευαίσθητο αντικείμενο, αλλά δεν έχεις κρεμάστρες με επένδυση, μπορείς να το κάνεις γρήγορα, καλύπτοντας μια κρεμάστρα με ρολό φυσαλίδας και κολλώντας τη με κολλητική ταινία στη θέση της.

πηγή theissue.gr

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments