Γ’ Εθνική: Ηττα στο 96′ για τη Θύελλα (2-3), επιστρέφει στο τοπικό

Πάλεψε η πατρινή ομάδα, όμως έχασε στο γήπεδό της 3-2 από τη Ζάκυνθο

Γ' Εθνική: Ηττα στο 96' για τη Θύελλα (2-3), επιστρέφει στο τοπικό

Απίστευτο φινάλε στο εξ αναβολής παιχνίδι της Θύελλας με τη Ζάκυνθο στο «Φ. Αραβαντινός» με τους «κυανόλευκους» να γνωρίζουν την ήττα στο 96′ με 3-2 και ενώ είχαν ισοφαρίσει στο 91′!  Οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν στα τοπικά πρωταθλήματα (εκτός κι αν γίνει κάποιο θαύμα από την Πολιτεία), ενώ οι νησιώτες πέρασαν πρώτοι και δύσκολα θα χάσουν τη συμμετοχή τους στα μπαράζ ανόδου. Η Θύελλα προηγήθηκε με τον Αγγελή στο 10′, η Ζάκυνθος ισοφάρισε στο 38′ με πέναλτι του Κούνια, και στο 66′ ο Κακολύρης έκανε το 1-2. Η πατρινή ομάδα ισοφάρισε στο 91′ με πέναλτι του Αγουρίδη, όμως στο 96′ ο Σούρμπης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

Γ' Εθνική: Ηττα στο 96' για τη Θύελλα (2-3), επιστρέφει στο τοπικό

ΘΥΕΛΛΑ: Κοντογιώργης, Ν. Κωνσταντινίδης, Αδαμόπουλος, Μανθόπουλος, Παναγόπουλος, Αγουρίδης, Αγγελής, Αποστολόπουλος (71′ Στεργίδης), Τσότρας (52′ λ.τ. Βέρρας), Κ. Κωνσταντινίδης (63′ Τσίμπιτσης), Ντίνος.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Πατσογιώργος, Στύλλα, Τζατζανάς, Τραγούδας, Καλλιβωκάς, Σούρμπης, Κονδύλης (46′ Καψάσκης), Σπύρι (46′ Κακολύρης), Κάμερον (98′ Παναγιωτόπουλος), Κονογκάγια, Κούνια.

Δείτε το παιχνίδι εδώ:

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ