Δυτ. Αχαΐα-Σπ. Μυλωνάς στην “Π” :«Δεν βγήκα δήμαρχος για να πίνω μπύρες»

Ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, στέλνει σαφές μήνυμα στην αντιπολίτευση, που συχνά τον κατακρίνει πως είναι αποκομμένος από την κοινωνία, αλλά και τους δικαιολογημένα αγανακτισμένους δημότες.

Δυτ. Αχαΐα-Σπ. Μυλωνάς στην "Π" :«Δεν βγήκα δήμαρχος για να πίνω μπύρες»

Η προ ημερών επιτυχημένη συνάντηση του δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Σπύρου Μυλωνά, με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, και το γεγονός ότι έφυγε από την Αθήνα με «γεμάτα χέρια» αφού πήρε την έγκριση για μεγάλα αναπτυξιακά έργα ύψους 12 περίπου εκατομμυρίων ευρώ, του έδωσε την πολιτική ευκαιρία να κάνει «καμ μπακ» και να δώσει απαντήσεις, που καιρό φαίνεται να ήθελε, προς τους δημοτικούς του αντιπάλους.

Ο αγώνας δρόμου που κατέβαλε η δημοτική αρχή έως τις 10 Μαΐου για να ετοιμάσει περί τις 10 μελέτες διαφόρων παρεμβάσεων, την έθεσε σε μελλοντική τροχιά αντιμετώπισης της καθημερινότητας αλλά και των δημόσιων υποδομών, αρχής γενομένης από την αγροτική οδοποιία με 2,2 εκατ. ευρώ, την ύδρευση με 3 εκατ. ευρώ, τη στέγαση δημοτικών υπηρεσιών με 1,2 εκατ. ευρώ, καθώς και άλλων που θα ενισχύσουν την καθαριότητα και γενικότερα την αποκομιδή των σκουπιδιών σε ολόκληρο τον Δήμο.

«Κατηγορήθηκα, εδώ και δύο χρόνια, ότι δεν βγαίνω από το γραφείο μου για μπύρα και τσίπουρα. Τώρα, όλοι καταλαβαίνουν πως ο Μυλωνάς δεν βγήκε δήμαρχος, για να πίνει μπύρες, αλλά για να οργανώσει τον Δήμο. Κι αυτά που τώρα, με πολλή δουλειά πετυχαίνουμε, ήθελαν οργάνωση. Πώς λοιπόν να βγω έξω;» λέει στην εφημερίδα «Πελοπόννησο» ο κ. Μυλωνάς.

Στέλνοντας σαφές μήνυμα στην αντιπολίτευση, που συχνά έχει πει πως ως δήμαρχος είναι αποκομμένος από την κοινωνία την οποία και δεν γνωρίζει καλά αφού δεν μένει καν σ’ αυτήν, ο κ. Μυλωνάς συνεχίζει λέγοντας:
«Σε 2 – 3 μήνες θα καταλάβουν γιατί δουλεύουμε. Οι δικαιολογημένα αγανακτισμένοι και όχι οι μόνιμοι επικριτές μας θα καταλάβουν πως μπαίνουμε σε μια νέα εποχή, όπου τα μεγάλα προβλήματα των δημοτών θ’ αντιμετωπίζονται. Απαντάμε στην καθημερινότητα και βρίσκουμε λύσεις στα μεγάλα που προκύπτουν»

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ