Πάτρα: Στενή συνεργασία και συντονισμός δράσεων για ΣΚΕΑΝΑ και Εμπορικό Σύλλογο

Η συνάντηση έγινε σε θερμό συναδελφικό κλίμα στα γραφεία του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών (ΕΕΣΠ) με τον Σύλλογο Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Ν. Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ).

Πάτρα: Στενή συνεργασία και συντονισμός δράσεων για ΣΚΕΑΝΑ και Εμπορικό Σύλλογο

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Ιουλίου στα γραφεία του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών (ΕΕΣΠ) συνάντηση με τον Σύλλογο Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Ν. Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ).

Η συνάντηση έγινε σε θερμό συναδελφικό κλίμα. Από την μεριά του εμπορικού ευχήθηκαν στον νέο πρόεδρο του ΣΚΕΑΝΑ κ. Σπυρόπουλο καλή επιτυχία στο έργο του.

Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το σύνολο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων όπως το αφορολόγητο όριο, το τέλος επιτηδεύματος, ο ακατάσχετος λογαριασμός και ο νέος πτωχευτικός. Επίσης προβλήματα που έχουν προκύψει στην λειτουργία των επιχειρήσεων λόγω της υγειονομικής κρίσης και του τρόπου διαχείρισής της καθώς και η ανάγκη ουσιαστικών μέτρων στήριξης, ενίσχυσης και επιδότησης (Προγράμματα ΕΣΠΑ, Περιφέρειας, επιδότηση ενοικίων κλπ). Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για προβλήματα της πόλης και της περιοχής όπως το κυκλοφοριακό, η εικόνα της πόλης και η τήρηση της νομιμότητας στο υπαίθριο εμπόριο.

Σε όλα τα θέματα υπήρξε ταύτιση απόψεων και θέσεων.

Συμφωνήθηκε η περαιτέρω στενή συνεργασία και συντονισμός των δράσεων και των πρωτοβουλιών, των δύο μαζικών και ιστορικών Συλλόγων της πόλης μας, με στόχο την υπεράσπιση της δοκιμαζόμενης από την μακροχρόνια οικονομική και υγειονομική κρίση τοπικής μικρομεσαίας επιχείρησης και την προβολή της πόλης και της περιοχής με σκοπό την ανάπτυξη, την εξωστρέφεια και την προσέλκυση επισκεπτών.

Από την πλευρά του ΕΕΣΠ παρευρέθηκαν στην συνάντηση ο Πρόεδρος κ. Ζαφειρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Μακρής, ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Τηλιγάδης ο Γ’ Αντιπρόεδρος κ. Σολωμός, ο Ταμίας κ. Κωνσταντάτος και ο Ειδικός Γραμματέας κ. Νικολακόπουλος. Από τον ΣΚΕΑΝΑ παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Σπυρόπουλος και ο Γενικός Γραμματέας κ. Λιόλιος.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Ο Δήμος για τις καταστροφές στην μαρίνα - Τεράστιες οι καταστροφές
Πάτρα: Συνεχίζεται από το Δήμο η επιχείρηση καθαρισμού των δρόμων από τα φερτά υλικά της κακοκαιρίας
Βράβευση του Κώστα Λαμπρόπουλου από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου
Πάτρα: Καταστράφηκε ο «Φάρος» - Χρήστος Λαλιώτης: «Η ζημιά δεν υπολογίζεται μόνο υλικά» - ΦΩΤΟ